< Inapoi la Stiri

Bill Gates investeste in imobiliare

Postat de Myjob la data de 7 noiembrie 2006

Bill Gates, magnatul de la Microsoft se va asocia cu printul Alwaleed bin Talal pentru a cumpara lantul de hoteluri Four Seasons, pentru care au facut o oferta de 3,7 miliarde de dolari.
Isadore Sharp. presedinta companiei care gestioneaza hotelurile, avand baza in Toronto, ar dori sa obtina 82$/actiune, cu 28% mai mult decat pretul de la inchiderera bursei din New York pe 3 noiembrie ¿ de 63,87$. Ea a adaugat insa ca "Tranzactia care i se ofera de catre acesti investitori este singura pe care este gata sa o desfasoare".
Citeste continuarea articolului

O noua metoda de consolidare a memoriei

Cercetatorii germani au descoperit ca stimularea creierului cu un curent de joasa tensiune in timpul somnului poate mari capacitatea memoriei.
Pentru a se dovedi acest lucru un grup de studenti s-a lasat supus unui studiu efectuat de cercetatori. Subiectii au fost expusi unui curent ce mima oscilatiile naturale ale creierului in timpul somnului. Inainte de culcare, studentii au trebuit sa invete grupuri de cuvite pereche, iar dupa stimularea din timpul somnului, ei au dat un test din grupurile de cuvinte studiate.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Cine avea interesul ca Ceausescu sa plece? Si Estul si Vestul
In Titan ¿ demolare prin implozie ratata
Nici Belgia nu ne vrea...

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti