< Inapoi la Stiri

Cine e cel mai periculos om de pe planeta?

Postat de Myjob la data de 3 noiembrie 2006

Cotidienele Toronto Star, Haaretz, Guardian si Reforma au facut un sondaj care evalueaza felul in care este perceputa politica externa americana in 4 tari: Canada, Israel, Marea Britanie si Mexic. 69% dintre britanici considera ca politica SUA a facut lumea mai periculoasa; de aceeasi parere sunt 62% dintre canadieni si 57% dintre mexicani. Israelienii au pareri impartite: 25% considera ca politica lui Bush a facut lumea mai sigura, 36% considera dimpotriva, ca a facut-o mai periculoasa, iar 30% considera ca nu s-a schimbat nimic.
Deciazia de a invada Irakul este considerata justificata de 59% dintre israelieni, in timp ce 34% o dezaproba, asa cum fac si 89% dintre mexicani, 73% dintre canadieni, 71% dintre britanici.
Citeste continuarea articolului

MTV Europe Music Awards 2006

Premiile MTV Europe s-au desfasurat anul acesta in capitala Danemarcei, Copenhaga. Evenimentul a fost prezentat de Justin Timberlake, care a castigat si premiul pentru cel mai bun cantaret pop. Evenimentul a fost difuzat live in 17 tari. Formatia britanica "Muse" a castigat premiul la categoria "Best alternative", Depeche Mode a castigat premiul pentru cea mai buna formatie, Cristina Aguilera a castigat premiul la categoria "Best Female".
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Deputatii au aprobat salarii mai mari veterinarilor
O sticla de tequila ¿ 225.000 de dolari
Rapidul egal in Israel, Dinamo victorie acasa

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti