< Inapoi la Stiri

Nu vom avea gaze la iarna?

Postat de Myjob la data de 3 noiembrie 2006

Ministrul economiei si comertului, Codrut Seres, a declarat intr-o conferinta de presa ca exista nereguli in ceea ce priveste contractarea cantitatilor necesare de gaze naturale, ceea ce ar putea afecta aprovizionarea ritmica a populatiei pe perioada de iarna.
El a precizat ca a solicitat joi celor doua societati Distrigaz (Nord si Sud) ¿convocarea de urgenta a consiliilor de administratie pentru a cere o serie de lamuriri asupra intarzierilor in incheierea contractelor de aprovizionare cu gaze naturale, in special din productia interna, dar in egala masura pentru a atrage atentia distribuitorilor, Distrigaz Nord si Distrigaz Sud, ca in contractele lor de import de gaze naturale nu exista in acest moment clauze asiguratorii in cazul in care furnizorul extern nu respecta conditiile contractuale.¿
Citeste continuarea articolului

Enigma din Pestera Muierilor

In fiecare din noi s-ar putea gasi un mic om de Neanderthal. Aceasta este concluzia la care au ajuns unii antropologi, dupa ce au re-examinat oasele fosilizate ale unei femei, vechi de 30.000 de ani, care au fost gasite in anii '50 in Pesterea Muierii din Romania. Potrivit cercetatorilor, aceste oase contin elemente anatomice care dovedesc ca acea femeie ar putea fi o descendenta a oamenilor de Neanderthal. In urma examinarii oaselor gasite in Romania, s-au descoperit anumite trasaturi care au elemente de Neanderthal incorporate in Homo Sapiens, cum ar fi mandibula proeminenta si omoplatii mai ingusti.
Se stia ca neaderthalienii au fost coplestiti de numarul mare al oamenilor moderni, iar acum se pune intrebarea daca nu cumva, una din cauzele disparitiei a fost si absortia in randurile Homo Sapiens.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

200 de imobile din centrul Clujului revendicate de cultele religioase
Utilajele de deszapezire sunt gata sa intervina
A fost Pamantul "un bulgare de zapada"?

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti