< Inapoi la Stiri

Alimente impotriva cancerului

Postat de Myjob la data de 2 noiembrie 2006

Numeroase studii clinice si epidemiologice au aratat ca un consum crescut de legume si fructe reprezinta un factor de reducere a riscului de cancer. Aceste alimente contin o acntitate importanta de componente fito-chimice care joaca un rol important in preventia acestei boli. Pe langa legumele si fructele frecvent consummate, altele, mai putin folosite in Europa, ceaiul verde, usturoiul, soia sau condimentul curcuma contin componente anticanceroase. Consumarea zilnica a unor asemenea alimente este un mijloc eficient pentru a limita riscul aparitiei si dezvoltarii cancerului ¿ atrage atentia site-ul naturatherapie.uqam.ca.
Site-ul ofera si o lista cu cateva dintre aceste ¿alimente-medicament¿ sau ¿alicamente¿, cum sunt numite. Conceptele de baza asupra carora se insista sunt urmatoarele: demersul nu inlocuieste terapia clasica anticancer; pentru a fi eficiente, aceste alimente trebuie consummate constant, mai bine cate putin in fiecare zi decat mai mult o data la intervale mai mari; sunt de preferat retetele care combina mai multe asemenea alimente, de exemplu supa de broccoli cu ceapa, piper si curcuma; este mai bine sa te bazezi pe retete din lumea intreaga ¿ japoneze, chineze, meditareene etc ¿ decat sa inventezi retete. Iata lista de ¿alicamente¿:
Citeste continuarea articolului

Vine iarna! automobilisti ¿ evitati vestul, nordul si centrul tarii (avertisment MTCT)

Avand in vedere avertizarea meteorologica, cod galben, pentru intervalul 02.11.2006 - 04.11.2006 in care fenomenele de ninsori, intensificari ale vantului, racire accentuata, pot deveni periculoase, participantii la trafic sunt atentionati sa evite pe cat posibil deplasarile in regiunile vestice, nordice si centrale (Banat, Crisana, Maramures si Transilvania).
In cazul in care autovehiculele nu sunt echipate corespunzator cu anvelope de iarna, lanturi sau alte echipamente antiderapante, li se va interzice circulatia pe sectoarele de drum national acoperite cu zapada, gheata sau polei si vor fi sanctionate conform legislatiei in vigoare.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Noile reglementari privind nivelul taxelor si impozitelor pentru anul 2007
De Craciun, vom avea patinoar in Piata Unirii
O greseala aduce victoria Realului in fata Stelei

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti