< Inapoi la Stiri

Miere pentru tratarea ranilor

Postat de Myjob la data de 1 noiembrie 2006

Procedeul nu este o noutate, era folosit in antichitate de egipteni. Noutatea consta in promovarea acestei metode de tratament de medicii Clinicii de Pediatrie din Bonn ¿ informeaza Deutsche Welle. Sceptici initial, si-au schimbat punctul de vedere cand au reusit sa rezolve cu miere un caz in care antibioticele nu dadeau nici un rezultat: un copil cu o plaga infectata post-operator; in 48 de ore de la inceperea tratamentului cu miere, plaga era sterila. Mierea medicinala difera de mierea comercializata pentru consum, care este pasteurizata, procedeu prin care se distrug, pe langa eventualele bacterii, substante active pretioase. Mierea medicinala (medicii din Bonn au folosit Medihoney, produsa in Australia) este tratata cu radiatii gama, care distrug germenii nedoriti, dar pastreaza proprietatile curative ale mierii.
Citeste continuarea articolului

Studiu comparativ privind sexualitatea in diferite regiuni ale lumii

Cercetatorii de la London School of Hygiene and Tropical Medicine au facut un studiu comparativ, bazat pe date din 59 de tari, asupra comportamentul sexual al populatiei.
Concluzia a fost ca peste tot in lume predomina monogamia. Locuitorii din tarile dezvoltate au in mai mare proportie decat cei din tarile in curs de dezvoltare mai multi parteneri. Asta in ciuda faptului ca maladiile sexual transmisibile sunt mai frecvente in tarile in curs de dezvoltare. Concluzia este ca saracia si mobilitatea populatiei sunt factorii determinanti in raspandirea maladiilor sexual transmisibile, nu relatiile sexuale multiple.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Televiziunea PACE si-a suspendat emisiunile
Hezbollah poarta negocieri cu Israelul!
Chivu la Roma pana in 2012

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti