< Inapoi la Stiri

Creste tariful pentru calatoriile pe calea ferata

Postat de Myjob la data de 31 octombrie 2006

Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori ¿CFR Calatori" S.A. aduce la cunostinta publicului ca, incepand cu data de 1 noiembrie 2006 tarifele de transport feroviar de calatori se vor majora cu 7.9% - un procent de sapte la suta peste nivelul cumulat al indicilor preturilor de consum neluati in calcul de la ultima majorare (15 iunie 2006) - in conformitate cu ordonanta de urgenta a guvernului nr. 79/2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 875 din 26 octombrie 2006.
Aceasta modificare tarifara are in vedere cresterea veniturilor proprii si compensarea majorarilor de preturi si tarife practicate de furnizorii de combustibili, energie electrica si alte produse.
Citeste continuarea articolului

Targ pentru rusii bogati

Intre 27 si 30 octombrie, la Moscova s-a desfasurat Targul milionarilor, a doua editie. Vile in Caraibe, elicoptere personale, telefoane mobile incrustate cu diamante, valuri de sampanie si munti de caviar ¿ sunt cateva dintre ofertele targului.
Rusia a devenit un el dorado al industriei de lux si preturile sunt pe masura: 240.000$ o casa pe insula Taborcillo, langa Panama; un million de dolari ¿ un hectar de teren si o casa cu 8 dormitoare in insulele Canare ¿ mai convenabil decat 3 milioande de dolari, cat costa o casa luxoasa in suburbiile Moscovei.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Bucurestiul - santier in lucru
Noul Volvo Caresto V8 Speedster
Pandurii ¿ Dinamo, in optimile Cupei Romaniei

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti