< Inapoi la Stiri

Medicament impotriva obezitatii

Postat de Myjob la data de 31 octombrie 2006

In anul 2006, Agentia Europeana pentru Evaluarea Medicamentelor (EMEA) a autorizat medicamentul Rimonabant, produs de Sanofi-Aventis, folosit pentru scaderea greutatii persoanelor obeze sau supraponderale ¿ informeaza Deutsche Welle.
Este considerata obeza o pesoana cu un Index de Masa Corporala peste 30, iar supraponderala, cu un Index de Masa Corporala peste 27.
EMEA a decis ca medicamentul Rimonabant, cu denumirea comerciala Acomplia, sa fie autorizat numai ca medicament care vine sa sprijine factorii sport si dieta in combaterea obezitatii si supragreutatii. Substanta activa din Rimonabant reduce pofta de mancare si joaca un rol important si in metabolismul zaharului si al grasimilor.
Produsul farmaceutic actioneaza favorabil nu numai asupra greutatii si a circumferintei taliei, ci si asupra productiei de insulina si a unor valori din sange, cum ar fi trigliceridele si colesterolul.
Citeste continuarea articolului

Gastronomie de lux in Cosmos

Celebrul bucatar francez, Alain Ducasse, care este si un prosper om de afaceri, el avand nu mai putin d etrei restaurante de trei stele (maximul posibil) in ghidul Michelin, s-a decis sa se extinda spre spatiul extraterestru. El a elaborat 15 feluri noi pentru astonautii aflati la bordul Statiei Spatiale Internationale.
Specialitatile expediate pe orbita circumterestra include: steak de peste-sabie in stil Riviera, piept de rata condimentata cu capere, prepelite in sos de Madeira. Se pare ca primul care se va desfata cu specialitatile acestea va fi astronautul german Thomas Reiter, care va renunta pentru o zi la supa de pui rehidratata si ciupercile termostabilizate si piersicile deshidratate. Deocamdata , meniul acesta se va servi numai de sarbatori.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Google scoate la lumina cei mai buni programatori
Meteoritii nu au fost de vina pentru disparitia dinozaurilor
Barroso l-a acceptat pe Orban

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti