< Inapoi la Stiri

Dragostea trece prin stomac?

Postat de Myjob la data de 27 octombrie 2006

Nu chiar. Totusi sexologii italieni au dovedit, in urma unui studiu, ca intre mancare si sex exista o legatura. Nu pentru ca ar exista alimente afrodiziace cu adevarat eficiente, ci pentru ca oamenii ¿ femei si barbati deopotriva ¿ considera bucataria un loc de predilectie pentru apropierea sexuala. Institutul International de Sexologie de la Florenta si publicatiile Salute si La Repubblica au elaborat un chestionar pentru a vedea care este legatura intre mancare si sex. Raspusuri au venit mai mult din partea femeilor decat a barbatilor, femeile fiind mai atente la aceasta legatura.
O femeie din patru e convinsa ca dorinta partenerului poate fi stimulata de o cina romantica. Si 9% dintre barbati gatesc ceva special pentru partenera lor ca sa-i reaprinda pasiunea. Atat femeile cat si barbatii sunt de accord ca o cina buna favorizeaza intimitatea. Si in plus, intimitatea este stimulata de mirosurile din bucatarie, care este perceputa ca un loc de predilectie pentru apropiere si preludiu al placerii.
Citeste continuarea articolului

Melbourne deschide primul bar de gheata

Australienii au posibilitatea sa se racoreasca in primul bar din gheata care s-a deschis in centrul orasului Melbourne. Pentru construirea barului s-au folosit peste 30 de tone de gheata care este mentinuta constant la temperatura de minus 12 grade Celsius. Tot mobilierul din bar ¿ scaune, mese, ornamente, canapele ¿ este realizat din gheata. Pentru o jumatate de ora in barul racoros clientii trebuie sa achite o taxa de 20 de dolari australieni, in schimbul careia primesc o vodca rece, servita intr-un pahar din gheata.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

SIE nu detine informatii despre o relatie Vosganian ¿ CIE
Apele Amazonului au curs si in doua sensuri opuse simultan
Alexandru Bratan a fost suspendat pe viata!

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti