< Inapoi la Stiri

Investitiile imobiliare au saturat nordul Bucurestiului

Postat de Myjob la data de 26 octombrie 2006

Numeroasele proiecte din nordul Capitalei au provocat saturatia zonei, in care afacerile nu mai sunt atat de sigure pe cat par la prima vedere.
Cele mai multe proiecte si cele mai mari preturi de pe piata imobiliara a Bucurestiului sunt inregistrate in nordul orasului, in cartiere precum Baneasa, Herastrau sau Pipera. Aglomeratia, preturile terenurilor si oferta din ce in ce mai redusa au orientat dezvoltatorii si catre alte zone ale orasului, proiecte imobiliare fiind anuntate atat in estul si vestul orasului, la iesirile spre autostrazi, cat si in partea de sud, in special pe segmentul de retail.
Citeste continuarea articolului

Festivalul Filmului Britanic - o editie deosebita

Vineri se deschide la Bucuresti a 11-a editie a Festivalului Filmului Britanic. In program sunt 20 de filme: lung-metraje ¿ proiectate la Cinema ¿Studio¿, scurt-metraje, documentare si filme de animatie ¿ proiectate la Sala Elvira Popescu.
In programul de anul acesta sunt multe filme premiate in cele mai importante festivaluri internationale de la Berlin, Cannes si Venetia. Codruta Cruceanu, Arts manager la British Council Romania i-a spus lyui vartan Arachelian: "Este o editie dintre cele sau cea mai bogata in filme premiate si nominalizate la mari festivaluri internationale de la Venetia la Oscar. Un festival care numara intre proiecte propuse iubitorilor de film, un film precum ¿Children of men¿, in care joaca si actrita Oana Pellea, un film precum ¿The Queen¿ cel cu care Hellen Meren a luat premiul pentru interpretare la Venetia in aceasta toamna, un festival cu alte cuvinte care incearca sa acopere intreaga gama a productiei cinematografice britanice contemporane de la filme cu un puternic mesaj social pana la comedii savuroase, documentare si chiar filme de animatie".
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

"Misiune Imposibila 3" pe telefonul mobil
Germania ne accepta in UE
S-au stabilit echipele din optimile Cupei Romaniei

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti