< Inapoi la Comunicate

Companiile din Romania pot angaja gratuit si nelimitat prin internet in urmatoarele 6 luni!

Postat de www.myjob.ro la data de 30 ianuarie 2006

In plus, anunturile gratuite de recrutare introduse pe www.MyJob.ro si site-urile partenere pot fi promovate, gratuit, prin rubricile ¿Angajeaza-te acum!¿ disponibile pe site-urile cele mai vizitate din Romania (precum www.Gsp.ro).

De aceasta oferta, disponibila pana la sfarsitul lunii iulie, beneficiaza atat firmele mici si mijlocii, cat si companiile mari si agentiile de recrutare. Oricare din acestea poate introduce un numar nelimitat de anunturi de angajare in aceasta perioada, iar cv-urile primite vor contine datele complete de contact ale candidatilor. Serviciul de cautare directa a candidatilor pe MyJob, precum si celelalte servicii premium oferite de MyJob (serviciul de promovare a angajatorilor si serviciul Job Advert, unic in Romania), vor ramane in continuare servicii cu plata.

MyJob este site-ul de recrutare si angajare prin internet cu cea mai mare acoperire online in Romania, atingand, prin parteneriatele cu Home.ro, Acasa.ro, Kappa.ro si Apropo.ro, un sfert din intreaga populatie internet a Romaniei (care a ajuns in luna decembrie la peste 4,3 milioane, conform monitorizarii efectuate de Trafic.ro, un serviciu oferit tot de compania netBridge)

In acest moment, MyJob gazduieste peste 4300 de oferte de locuri de munca, dintre care 2700 in Bucuresti, si restul in provincie. Numarul de oferte de angajare existente pe MyJob.ro a crescut de aproape patru ori (cu 360%) dupa relansarea acestui serviciu in aprilie 2005, cand pe MyJob erau disponibile 1200 de oferte. Inainte de achizitionarea serviciului MyJob de catre compania netBridge, cifra ofertelor active disponibile se situa intre 500 si 600.

¿Intentionam ca, pana la sfarsitul anului 2006 sa dublam angajarile prin internet ¿, declara Adrian Apostol, directorul serviciului MyJob in cadrul companiei netBridge.

Pentru a nu rata cele mai potrivite din cele peste 4300 de oportunitati, candidatii MyJob (si utilizatorii portalurilor Home.ro, Acasa.ro, Kappa.ro si Apropo.ro) au posibilitatea de a-si crea alerte, saptamanale sau zilnice, si de a primi, astfel, prin email, doar ofertele din orasul si domeniul care ii intereseaza.

Conform unui sondaj efectuat de www.myjob.ro in randul utilizatorilor sai in luna ianuarie, 94,83% din acestia intentioneaza sa isi schimbe locul de munca in 2006, iar 51,96% intentioneaza sa isi schimbe locul de munca cat mai repede. Doar 5,17% din cei 970 de utilizatori MyJob care au participat la sondaj sunt satisfacuti de serviciul pe care il au in acest moment si nu intentioneaza sa si-l schimbe.

Pentru detalii suplimentare, detalii despre activitatea site-ului MyJob sau a companiei netBridge, va invitam sa ne contactati folosind datele de mai jos.

MyJob
www.myjob.ro este serviciul de recrutare online si angajare prin internet cu cea mai mare acoperire in Romania(prin www.myjob.ro, myjob.acasa.ro, myjob.kappa.ro, myjob.home.ro, si myjob.apropo.ro)

In patru ani de activitate online, sute de mii de candidati si-au introdus CV-urile in formatul electronic www.myjob.ro si mii de angajatori le-au oferit locuri de munca in toate domeniile. In noiembrie 2004, MyJob a intrat intr-o noua etapa, preluarea sa de catre compania netBridge oferindu-i toate resursele necesare pentru a-si atinge potentialul maxim.

Din aprilie 2005, www.myjob.ro a fost complet refacut, noul design ascunzand o arhitectura software imbunatatita, si zeci de facilitati inedite, atat pentru angajatori, cat si pentru candidati. www.myjob.ro are acum o paleta completa de servicii de recrutare online, precum si o serie de servicii unice in Romania.

MyJob a organizat in toamna anului trecut cel mai de succes Targ de Joburi Online, care a atras peste 500 de companii si peste 200.000 de candidati.

netBridge

Serviciul de recrutare online MyJob este oferit de netBridge, companie dedicata dezvoltarii internetului, atat in Romania cat si in plan international.

In Romania, netBridge mai dezvolta: www.Trafic.ro, serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in Romania, www.Boom.ro - principalul serviciu de publicitate prin internet, www.OKazii.ro, cel mai vizitat site de Comert electronic, www.HR-Romania.ro, portal de resurse umane si recrutare de top management, si altele.

Pentru o lista detaliata a serviciilor netBridge, va invitam sa accesati pagina www.netBridge.ro

Home.ro, Kappa.ro, Acasa.ro si Apropo.ro

Home.ro, Acasa.ro, Kappa.ro si Apropo.ro sunt patru dintre cele mai vizitate portaluri din Romania (detalii la http://www.trafic.ro/top/cautareportal/) Marcile respective sunt proprietatea companiilor care le detin si sunt folosite in acest material cu acordul acestora.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti