< Inapoi la Comunicate

Noul Myjob - singurul site de recrutare din Romania care permite candidatilor la job sa-si vada concurenta

Postat de Myjob la data de 21 octombrie 2009


Odata cu criza, au scazut considerabil ofertele de locuri de munca si s-a inregistrat, implicit, o crestere a concurentei. Pentru cei care se intreaba ce trebuie sa faca pentru a avea mai multe sanse la un job in aceste conditii, raspunsul poate fi gasit pe  www.myjob.ro - unicul site de recrutare din Romania care ofera candidatilor posibilitatea de a confrunta CV-ul propriu cu al concurentilor la acelasi job. “Procesul de recrutare este acum mai transparent, candidatul poate afla care ii sunt atu-urile si ce ar putea imbunatati pentru a-si depasi concurenta. Daca ati fost in situatia de a nu fi chemat la interviu desi competentele voastre erau potrivite jobului, acum puteti avea mai multe indicii de ce”, afirma Adriana Capraru, Brand Manager Myjob.

Cu instrumentele de pe noua versiune recent lansata a site-ului, candidatii afla cu cine concureaza pentru locul de munca dorit si pot sa-si remedieze punctele slabe din CV in consecinta sau sa-si imbunatateasca pozitia in lista de aplicatii primita de catre angajator. De asemenea, ei au posibilitatea de a compara ofertele de munca similare sau pentru aceeasi pozitie din companii diferite, pentru a-si canaliza eforturile catre acele oferte care ii avantajeaza.

Romanii care cauta un loc de munca pot acum sa anticipeze ce sanse au sa obtina un interviu si ulterior un job in domeniul vizat sau, in cel mai rau caz, se pot decide in cunostinta de cauza sa se reorienteze profesional pentru mai multe oportunitati de angajare. Aceasta in conditiile in care, conform statisticilor site-ului de recrutare Myjob, numarul de candidati pentru un loc de munca din anumite domenii s-a dublat, chiar triplat in 2009: un post de Consilier vanzari are 3215 de aplicatii inregistrate pe www.myjob.ro in doar cateva zile (http://www.myjob.ro/locuri-de-munca/188790/consilier-vanzari.html).

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti