< Inapoi la Comunicate

70% dintre romani au ca prima sursa in cautarea unui job site-urile de recrutare

Postat de Myjob la data de 17 iunie 2009


70,53% dintre romanii care isi cauta un job aleg ca prima sursa site-urile de recrutare, in timp ce doar putin peste 6 procente (6,62%) mai spera sa gaseasca un loc de munca in anunturile din ziar. Surprinzator, numai 3,77% dintre respondenti apeleaza la relatii si cunostinte pentru a obtine o slujba. Alti 10,04 procente merg direct la companiile care ii intereseaza pentru un viitor job, iar 8,47% asteapta sa fie contactati de eventualii angajatori. Acestea sunt rezultatele celui mai recent sondaj efectuat online de Myjob in perioada 2-9 iunie, pe un esantion reprezentativ de 3565 de respondenti.

In aceste conditii, este firesc ca site-urile de recrutare din Romania sa-i sprijine pe cei care intra in cursa din ce in ce mai stransa pentru un loc de munca. Tuturor celor care isi cauta un job, Myjob le ofera posibilitatea sa-si posteze pe www.myjob.ro cererea de angajare. Principalul avantaj ale acestui nou serviciu se refera la angajarea rapida prin eliminarea unor etape din procesul de selectie a CV-urilor pe site. Cererile de angajare sunt afisate pe prima pagina a Myjob, ceea ce mareste sensibil sansele pentru candidati sa fie remarcati de angajatori si, implicit sa-si gaseasca un loc de munca. Nu este nevoie de cont, iar candidatii nu trebuie sa tina seama de un formular prestabilit de curriculum vitae si au libertatea sa-si sublinieze atuurile personale: experienta, studii, abilitati. Astfel, angajatorii pot selecta rapid cei mai potriviti oameni pentru job, iar candidatii gasesc locul de munca de care au nevoie.

Tot pentru cei care cauta urgent un job, Myjob ofera serviciul Myjob Curier ce permite trimiterea CV-ului instant la peste 250 de companii importante din tara.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti