< Inapoi la Comunicate

(Lume, lume,) Myjob va invita la targ!

Postat de Myjob la data de 31 octombrie 2008

Pe 11 si 12 noiembrie, in Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti are loc a VII-a editie a Targului de Burse si Joburi pentru Studenti. Peste 50 de companii de top vor oferi studentilor la universitatile de stat din Bucuresti internshipuri, burse si joburi in toate domeniile de activitate, iar organizatorii se asteapta ca in cele doua zile de Targ sa fie depuse la standuri peste 3.000 de CV-uri de catre vizitatori.

Principal partener al evenimentului, Myjob va facilita contactul direct intre angajatori si studenti, prin materiale informative, sfaturi si consultanta de specialitate. Cu o experienta de 7 ani in recrutarea online din Romania, Myjob este recunoscut ca un aliat profesionist atat de catre candidati, cat si de companiile angajatoare, furnizand tuturor servicii performante si asistenta dedicata.

Myjob va invita la Targul de Burse si Joburi pentru Studenti - o buna ocazie pentru companii sa-si promoveze proiectele recente, iar pentru specialistii in formare sa beneficieze de perspective reale de angajare si dezvoltare a carierei.

Ne vedem la Targ!

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti