< Inapoi la Comunicate

MyJob: Romanii prefera joburile din domeniul bancar

Postat de Myjob la data de 9 octombrie 2007

Cu peste 3.900 de CV-uri trimise, domeniul Banci/Finante este, pana in acest moment, domeniul preferat de candidatii inscrisi in aceasta toamna in cadrul Targului Online de Joburi InteractivMyJob. Oferta celor aproape 150 de companii din acest domeniu insumeaza 370 de pozitii disponibile, ceea ce inseamna o oportunitate de cariera pentru mai putin de 10% din numarul de candidati interesati de acest domeniu.

A doua optiune din punct de vedere al interesului manifestat de catre candidati este domeniul Resurse Umane (3.200 de CV-uri trimise), domeniu in care sunt 115 companii inscrise, oferta acestora insumand 103 oportunitati de cariera. In topul preferintelor candidatilor se afla si domeniile Marketing (1.877 aplicari, 175 companii si 287 joburi), Management (1.755 aplicari, 144 companii si 217 joburi) si Vanzari (1.719 aplicari, 280 companii si 794 joburi).

"Numarul mare de companii inscrise la Targul Online de Joburi InteractivMyJob a atras peste 20.000 de CV-uri din partea candidatilor. In plus, la fel de important, ne bucura faptul ca Forumul InteractivMyJob este apreciat atat de catre companii cat si de candidati. Constituind o punte de legatura care faciliteaza schimbul de informatii dintre candidati si angajatori, Forumul a reusit sa treaca peste barierele de comunicare la care alte targuri de joburi erau nevoite sa se supuna", declara Mariana Frincu, Project Manager MyJob.ro.

"Succesul Targului Online de Joburi InteractivMyJob se reflecta si in cei peste 130.000 de vizitatori pe saptamana de care se bucura la aceasta ora portalul de joburi MyJob.ro. Cat despre gradul de interes manifestat de vizitatori pentru Targul Online de Joburi, este suficient sa spunem ca, in fiecare saptamana, vizitatorii acceseaza site-ul MyJob.ro de peste 1.500.000 de ori," a mai declarat Mariana Frincu.

Targul Online de Joburi InteractivMyJob a inceput pe data de 24 septembrie si dureaza pana pe data de 31 octombrie, acoperind la maxim perioada cea mai fierbinte a pietei de recrutare din Romania. La Targul Online de Joburi organizat de MyJob.ro participa companii si candidati din intreaga tara, iar angajatorii se pot inscrie la Targ pe intreaga perioada de desfasurare a acestuia.

______________________________________________________________________________________________________________________

Despre MyJob.ro

Lansat in februarie 2001, MyJob.ro este un dintre cele mai populare site-uri de recrutare online, oferind o paleta completa de servicii, atat pentru companii, cat si pentru candidati. Prin furnizarea de servicii de recrutare online de calitate, MyJob.ro vine in sprijinul ambelor parti, contribuind astfel la dinamizarea pietei locurilor de munca din Romania.

Despre Netbridge Development

Serviciul de recrutare online MyJob.ro este oferit de Netbridge Development, companie dedicata dezvoltarii internetului, atat in Romania cat si in plan international. In Romania, Netbridge Development mai dezvolta, intre altele: www.Trafic.ro, serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in Romania, www.OKazii.ro, cel mai vizitat site de comert electronic, www.HR-Romania.ro, portal de resurse umane si recrutare de top management.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti