< Inapoi la Comunicate

MyJob.ro: Targul Online de Joburi isi arata primele roade

Postat de Myjob la data de 1 octombrie 2007

Peste 400 de companii participante, peste 2.500 de noi locuri de munca si peste 15.000 de CV-uri trimise - iata, pe scurt, rezultatele primelor sapte zile ale Targului de Joburi organizat de www.MyJob.ro - InteractivMyJob.

''InteractivMyJob reprezinta oportunitatea acestei toamne atat pentru angajatori cat si pentru candidatii aflati in cautarea unui nou loc de munca. Suntem multumiti de rezultatele de pana acum si de ritmul in care companiile se inscriu la Targ. Practic, in fiecare zi sunt postate joburi noi si se inscriu companii noi. Mai mult, in perioada imediat urmatoare, ne asteptam la cresteri importante ale numarului de companii si de joburi scoase la concurs'', declara Mariana Frincu, Project Manager MyJob.ro.

Dupa primele sapte zile de la deschiderea primului Targ de Joburi al Toamnei, preferintele candidatilor s-au indreptat catre domeniul ''Banci / Finante'' (19% dintre CV-urile depuse). Pe locurile urmatoare se afla domeniile ''Resurse Umane'' (15%), ''Management'' (8%) si ''Marketing'' (8%).

In ceea ce priveste numarul de joburi scoase la concurs, pe primul loc se afla domeniul ''Vanzari'' (18% dintre joburile scoase la concurs), urmat de domeniile ''Serviciu Clienti'' (17%), ''IT'' (13%) si ''Inginerie'' (12%).

Pentru prima data in istoria targurilor online de joburi, InteractivMyJob beneficiaza de un forum dedicat, prin intermediul caruia candidatii pot comunica in direct cu angajatorii.

''Este un concept inovativ si ne bucura faptul ca disponibilitatea si interesul ambelor parti pentru dialog este in crestere. Printre companiile deja prezente pe forum se numara Vel Pitar, ABC Human Capital, Pagini Aurii, Siemens, Farmexpert, Gecad, Integrisoft, Libra Bank, TNS CSOP, Roche Romania si altii'', a mai declarat Mariana Frincu.

Targul de Joburi InteractivMyJob a inceput pe data de 24 septembrie si dureaza pana pe data de 31 octombrie, acoperind la maxim perioada cea mai fierbinte a pietei de recrutare din Romania. Prin natura sa virtuala, targul de joburi organizat de MyJob.ro ofera acces direct candidatilor si companiilor din intreaga tara, fara ca acestia sa fie nevoiti sa investeasca resurse financiare, umane sau de timp necesare deplasarii catre o locatie fizica.

MyJob

MyJob.ro este un portal de recrutare online lansat in februarie 2001, care ofera o paleta completa de servicii de recrutare online. In acest moment, MyJob.ro gazduieste peste 6.700 de oferte de locuri de munca, numarul lunar al vizitatorilor ajungand, potrivit Trafic.ro, la peste 450.000 (fata de 190.000 in urma cu un an). Numarul de oferte de angajare existente pe MyJob.ro a crescut de peste cinci ori dupa relansarea acestui serviciu in aprilie 2005, cand pe MyJob erau disponibile 1200 de oferte.

Despre Netbridge Development

Serviciul de recrutare online MyJob este oferit de Netbridge Development, companie dedicata dezvoltarii internetului, atat in Romania cat si in plan international. In Romania, Netbridge Development mai dezvolta, intre altele: www.Trafic.ro, serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in Romania, www.OKazii.ro, cel mai vizitat site de comert electronic, www.HR-Romania.ro, portal de resurse umane si recrutare de top management.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti