< Inapoi la Comunicate

Bucura-te de vara cu INFINITY!

Postat de Myjob la data de 4 iulie 2007

Vara inseamna stralucire si entuziasm - este timpul sa fii sclipitoare si vesela! Bucura-te de ofertele noastre cu noul Catalog al verii, in care regasesti cele mai atractive produse din oferta INFINITY, precum si multe alte surprize.

Ce alta metoda mai buna de a te pune in valoare decat prin utilizarea unor produse cosmetice de calitate? INFINITY este unic importator in Romania al produselor de machiaj Carlo di Roma, care se disting de alte produse similare prin calitatea formulelor si prin diversitatea nuantelor. Machiajul Carlo di Roma inseamna frumusete si eleganta in fiecare zi - INFINITY iti ofera ocazia de a incerca aceste produse deosebite si de a-ti dezvolta propria afacere.

In portofoliul companiei INFINITY poti regasi nu doar produse cosmetice, ci si parfumuri, bijuterii, articole de imbracaminte, lenjerie de pat, lenjerie intima, ciorapi de dama, ciorapi pentru copii, articole de marochinarie, vase de bucatarie, produse pentru ingrijirea locuintei, cosmetice auto etc.

Alaturandu-te in mod gratuit companiei ca reprezentant in sistemul de vanzari directe al acesteia, devii membru al unei echipe de succes, obtii profit fara a investi si beneficiezi de termene de plata avantajoase (30 de zile si chiar 40-45 de zile in perioadele promotionale), precum si de reduceri substantiale pentru fiecare produs comandat - pentru comenzile obisnuite maxim 30%, iar pentru comenzile din perioadele promotionale chiar mai mult de 30%. De asemenea, obtii castiguri considerabile din recomandarea unor noi reprezentanti si din vanzarile efectuate de acestia (4%).

De acum, iti poti face cumparaturile si online, accesand magazinul virtual INFINITY la www.infinity-trade.ro.

SC. INFINITY SRL
Str. Targovistei nr.11,
Ploiesti,
Jud. Prahova

Tel. 0244 582 808
Fax. 0344 801 143

office@infinity-trade.ro
www.infinity-trade.ro

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti