< Inapoi la Comunicate

Afacerea INFINITY, o afacere PENTRU TINE!

Postat de Myjob la data de 11 iunie 2007

De ce INFINITY si nu o alta firma de profil? Din acelasi motiv pentru care ai alege sa folosesti o crema de calitate pentru tenul tau, in loc de...alge. Fara ca acest lucru sa insemne ca algele nu ar putea imbunatati aspectul pielii tale. Cu toate astea, n-ar fi mai bine daca ai putea avea la indemana si o crema de calitate si alge? INFINITY iti da ocazia de a te bucura de produse de inalta calitate, bazate pe alge si alte extracte marine, care confera pielii tale sanatate si stralucire.

INFINITY este unic importator in Romania al produselor cosmetice Fleur de Mer, preparate din plante oceanice culese cu cea mai mare grija din zona de coasta din Bretagne, Franta. Substantele active din aceste produse sunt in intregime naturale, iar algele folosite sunt culese dintr-o zona protejata, complet nepoluata. De altfel, procesul de prelucrare al acestor alge deosebite este 100% natural, neintervenindu-se chimic. Aceste produse nu contin alcool, fiind, astfel, potrivite chiar si tenurilor celor mai sensibile.

Cu INFINITY nu ai doar ocazia de a incerca aceste produse deosebite create de specialisti din Franta, ci si de a-ti dezvolta propria afacere impartasind aceasta mica minune cosmetica si altor persoane. In plus, pe langa produsele Fleur de Mer, INFINITY iti pune la dispozitie peste 700 de produse ale unor firme cu traditie din Italia, Franta, Spania, Suedia, Austria, India.

In portofoliul companiei INFINITY poti regasi produse cosmetice, parfumuri, bijuterii, articole de imbracaminte, lenjerie de pat, lenjerie intima, ciorapi de dama, ciorapi pentru copii, articole de marochinarie, vase de bucatarie, produse pentru ingrijirea locuintei, cosmetice auto etc.

Alaturandu-te in mod gratuit companiei ca reprezentant in sistemul de vanzari directe al acesteia, devii membru al unei echipe de succes, obtii profit fara a investi si beneficiezi de termene de plata avantajoase (30 de zile si chiar 40-45 de zile in perioadele promotionale), precum si de reduceri substantiale pentru fiecare produs comandat ¿ pentru comenzile obisnuite maxim 30%, iar pentru comenzile din perioadele promotionale chiar mai mult de 30%. De asemenea, obtii castiguri considerabile din recomandarea unor noi reprezentanti si din vanzarile efectuate de acestia (4%).

Fii membru al echipei noastre si gusta succesul impreuna cu noi, pentru ca afacerea INFINITY este o afacere PENTRU TINE!

SC. INFINITY SRL
Str. Targovistei nr.11,
Ploiesti,
Jud. Prahova

Tel. 0244 582 808
Fax. 0344 801 143

office@infinity-trade.ro

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti