< Inapoi la Comunicate

Compania INFINITY

Postat de Myjob la data de 30 mai 2007

Cele mai bine vandute pentru cei mai fideli reprezentanti!

Compania INFINITY te invita sa devii reprezentant in sistemul de vanzari directe al acesteia si, timp de sase luni, implicarea iti va fi recompensata.
Prin Programul de Recompensare, orice nou reprezentant va plasa comenzi lunare respectand valoarea minima specificata, timp de sase luni consecutiv. Numarul comenzilor care pot fi efectuate este nelimitat, insa valoarea fiecareia trebuie sa fie cel putin egala cu valoarea minima aferenta fiecarei luni din program.

Programul de Recompensare se adreseaza si actualilor reprezentanti care inscriu un nou reprezentant: acestia primesc cadou produse de machiaj Carlo di Roma in valoare de 400 lei.

Pentru a deveni reprezentant, este nevoie doar sa respectati cativa pasi simpli:

1. Contactati-ne la 0747 773 449; 0746 245 017; 0244 582 882 sau la office@infinity-trade.ro.
2. Veti primi un formular pe care trebuie sa il completati si pe care il veti returna impreuna cu o copie dupa cartea de identitate. Pachetul de inscriere este gratuit si contine materiale si informatii utile pentru inceperea unei activitati profesionale.
3. Comandati produsele prezentate in catalogul INFINITY telefonic, prin e-mail sau fax, cu conditia ca valorea minima a fiecarei comenzi sa fie de 90 lei. Livrarea produselor comandate se face in termen de 48 de ore de la efectuarea comenzii si este gratuita.
4. In cazul efectuarii unor comenzi ce genereaza facturi de minim 600 lei (inclusiv TVA), beneficiati, pe langa programul ''Livrare la domiciliu'' si de un bonus de 5% din valoarea facturii, constand in produse din portofoliul INFINITY.

La fiecare comanda beneficiati de o reducere de pana la 30%. Recomandand produsele noastre si altor persoane, beneficiati de un bonus suplimentar de 4% din valoarea comenzilor acestora.
Produsele pot fi achitate in maxim 30 de zile de la primirea coletului, la orice sediu Raiffeisen Bank sau BCR din localitatea dumneavoastra.


SC INFINITY SRL
Str. Targovistei nr. 11,
Ploiesti,
Jud. Prahova

www.infinity.ro

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti