< Inapoi la Comunicate

netBridge a preluat MyJob

Postat de Myjob la data de 14 noiembrie 2004

Portalul de resurse umane MyJob, care se claseaza în primele optiuni ale jobseeker-ilor, cu o baza de date formata din 80.000 de candidati si 2000 de angajatori, a fost preluat, la sfârsitul saptamânii trecute, de compania NetBridge, printre ale carei proiecte se afla si liderul în recrutarea online pe segmentul top si middle management, www.hr-romania.ro.

Compania NetBridge va investi în site-ul www.myjob.ro pentru a-l transforma într-un portal profesionist de recrutare online, schimbându-i interfata, introducând noi facilitati în administrarea contului, atât pentru candidati cât si pentru angajatori, facilitati care vor optimiza sistemul, vor reduce timpul de recrutare si vor pozitiona MyJob la standarde profesionale.

NetBridge s-a remarcat în domeniul recrutarii online prin intermediul portalului de resurse umane www.hr-romania.ro, care, în momentul de fata, este cel mai apreciat instrument de recrutare online a segmentului middle si top management. HR Romania a fost creat ca un instrument profesionist adaptat exigentelor si cerintelor de confidentialitate ale managementului înalt si mediu. Portalul are o baza de date de peste 3000 candidati valorosi si se bucura de colaborarea a peste 200 de companii prestigioase.

MyJob se adreseaza celui mai larg segment de pe piata si, împreuna cu HR Romania, vor acoperi întreaga piata de recrutare online, ocupând o pozitie superioara prin serviciile complexe pe care le pun la dispozitie atât companiilor cât si candidatilor.

Achizitionarea portalului MyJob reprezinta o expansiune a companiei NetBridge si totodata o extindere a gamei de servicii privind recrutarea online. NetBridge Investments, fond de investitii american, este recunoscut pentru investitiile masive în proiecte online de succes, cum ar fi: boom.ro, trafic.ro, hr-romania.ro, okazii.ro, aman2.ro.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti