< Inapoi la Comunicate

MyJob lanseaza campania "Ne angajam sa te angajam"

Postat de Myjob la data de 27 iulie 2005

Bucuresti, 27 iulie 2005 -www.MyJob.ro, site-ul de recrutare cu cea mai mare acoperire pe internet in Romania a lansat astazi o campanie menita sa le asigure tuturor celor care isi cauta un loc de munca pe internet sansa de a-l gasi in maxim doua luni. La sfarsitul campaniei, www.MyJob.ro va alege 10 candidati pe care ii va asista pentru a ii angaja la companii de succes in domeniul in care sunt pregatiti.

Pentru a castiga, adica pentru a se angaja, candidatii trebuie sa isi actualizeze cv-ul pe www.MyJob.ro si sa se inscrie la ofertele pe care le considera potrivite, in orasul in care isi au resedinta sau in care ar fi dispusi sa se mute, si in domeniul in care s-au pregatit sau in care au lucrat pana acum.

Studiile efectuate de www.MyJob.ro au descoperit cheia succesului in angajare: sa candidezi la trei oferte. "Provocam toti candidatii care inca isi cauta inca un loc de munca sa candideze la trei oferte disponibile pe www.MyJob.ro si daca nu se vor angaja in urma acestora, ne angajam sa-i angajam", a declarat Adrian Apostol, directorul www.MyJob.ro in cadrul companiei netBridge.

Pe toata durata campaniei, candidatii vor beneficia de Ghidul Carierei, un set de articole utile scrise de specialisti in resurse umane, disponibil numai pe www.MyJob.ro. Acest Ghid le ofera candidatilor sfaturi avizate menite sa le asigure succesul in angajare. In plus, Ghidul Carierei MyJob este interactiv, candidatii avand posibilitatea de a trimite la ghidulcarierei@myjob.ro problemele pe care le intampina la angajare, in cautarea jobului sau la locul de munca, ia specialistii www.MyJob.ro in articole dedicate.

MyJob

www.MyJob.ro este un serviciu de recrutare online lansat in februarie 2001. In patru ani de activitate online, sute de mii de candidati si-au introdus CV-urile in formatul electronic www.MyJob.ro si mii de angajatori le-au oferit locuri de munca in toate domeniile. In noiembrie 2004, www.MyJob.ro a intrat intr-o noua etapa, preluarea sa de catre compania netBridge oferindu-i toate resursele necesare pentru a-si atinge potentialul maxim. Din aprilie 2005, www.MyJob.ro a fost complet refacut, noul design ascunzand o noua arhitectura software, si zeci de facilitati noi, atat pentru angajatori, cat si pentru candidati. www.MyJob.ro are acum o paleta completa de servicii de recrutare online, precum si o serie de servicii unice in Romania.

netBridge

Cunoscuta mai ales prin renumele serviciilor de succes pe care le-a dezvoltat,
compania netBridge este cea mai mare companie din Romania cu activitate exclusiva pe internet. Printre serviciile oferite de netBridge se numara: www.Trafic.ro, serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in Romania, Boom.ro - cea mai mare agentie de publicitate online din Romania, www.OKazii.ro, un cunoscut site de licitatii online, www.MyJob.ro, serviciul de angajare si recrutare prin internet cu cea mai mare acoperire din Romania, www.HR-Romania.ro, portal de resurse umane si recrutare de top management, si altele.

Contact:
Ionut Oprea
Director de Comunicare
netBridge
ionut@netbridge.ro
209.53.10 interior 238
0721614964

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti