< Inapoi la Comunicate

MyJob prezinta topul companiilor preferate de candidati, pe domenii

Postat de netBridge la data de 27 septembrie 2005

Bucuresti, 27 septembrie, 2005

In cadrul Targului Online de Joburi, organizat pe www.myjob.ro in perioada 5-21 septembrie 2005, peste 200.000 de candidati si-au trimis CV-urile la peste 500 de companii si peste 1800 de oferte de angajare. In urma contabilizarii candidaturilor de pe toata durata Targului, MyJob a realizat un top al companiilor preferate de candidati, pe domenii.

Fiecare din companiile prezente timp de doua saptamani in cadrul Targului Online de Joburi a primit intre 100 si 3000 de cv-uri. Candidatii si-au trimis CV-urile pe domeniile in care s-au specializat sau in care sunt interesati sa se reprofileze, accesand in cadrul Targului Online de Joburi paginile de prezentare ale companiilor.

Numarul de candidaturi primite de fiecare companie a depins intr-o mare masura de gradul de completare si de atractivitate a descrierii companiei, precum si domeniile in care companiile au fost dispuse sa angajeze, sau de ofertele curente de angajare. Un alt factor a fost si perioada participarii la Targul Online de Joburi MyJob.

"Companiile prezente la Targul Online de Joburi au participat pentru a-si pregati strategia de recrutare pe 2006, care suntem siguri ca va include atat CV-urile primite in cadrul Targului Online de Joburi, cat si serviciile de recrutare MyJob", a declarat Adrian Apostol, directorul serviciului MyJob in cadrul companiei netBridge.

In functie de numarul CV-urilor primite, pe domenii de specializare, va prezentam un top al companiilor prezente la Targul Online de Joburi MyJob, editia 2005, pe de domeniile de specializare al candidatilor (diferit, in unele cazuri de domeniul de activitate al companiilor). Aceste companii au participat, in cadrul Targului Online de Joburi, si au primit CV-uri pe domeniile respective.

Companiile preferate de candidatii specializati in domeniul IT
1. DACIA
2. RCS & RDS
3. ALLIANCE COMPUTERS
4. ELECTRICA
5. SIVECO ROMANIA

Companiile preferate de candidatii specializati in domeniul Publicitate/PR
1. MEDIA PRO GROUP
2. PHILIP MORRIS
3. CORA ROMANIA
4. PALETTE ADVERTISING
5. LEO BURNETT

Companiile preferate de candidatii specializati in domeniul Finante
1. RAIFFEISEN BANK
2. PHILIP MORRIS ROMANIA
3. VOLKSBANK ROMANIA
4. UNICREDIT LEASING
5. CORA ROMANIA

Companiile preferate de candidatii specializati in domeniul Management
1. MEDIA PRO GROUP
2. PHILIP MORRIS
3. CORA ROMANIA
4. DELOITTE CONSULTANTA
5. SIEMENS

Companiile preferate de candidatii specializati in domeniul Inginerie
1. DACIA
2. SIEMENS
3. GEA PROCESS TECHNOLOGY
4. SINTECH
5. MICHELIN

Companiile preferate de candidatii specializati in alte domenii
1. MEDIA PRO GROUP
2. CORA ROMANIA
3. NESTLE ROMANIA
4. DHL INTERNATIONAL
5. CAROLI FOODSMyJob

www.myjob.ro este serviciul de recrutare online si angajare prin internet cu cea mai mare acoperire in Romania (prin www.myjob.ro, myjob.kappa.ro, myjob.home.ro, myjob.acasa.ro si myjob.apropo.ro)


In patru ani de activitate online, sute de mii de candidati si-au introdus CV-urile in formatul electronic www.myjob.ro si mii de angajatori le-au oferit locuri de munca in toate domeniile. In noiembrie 2004, MyJob a intrat intr-o noua etapa, preluarea sa de catre compania netBridge oferindu-i toate resursele necesare pentru a-si atinge potentialul maxim

Din aprilie 2005, www.myjob.ro a fost complet refacut, noul design ascunzand o noua arhitectura software, si zeci de facilitati noi, atat pentru angajatori, cat si pentru candidati. www.myjob.ro are acum o paleta completa de servicii de recrutare online, precum si o serie de servicii unice in Romania.

netBridge

Printre serviciile oferite de netBridge se numara: www.Trafic.ro, serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in Romania, www.Boom.ro - cea mai mare agentie de publicitate online din Romania, www.OKazii.ro, cel mai vizitat site de Comert electronic, www.MyJob.ro, serviciul de angajare si recrutare prin internet cu cea mai mare acoperire din Romania, www.HR-Romania.ro, portal de resurse umane si recrutare de top management, si altele.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti