< Inapoi la Comunicate

Premiera nationala : MyJob.ro ofera consultanta live si inregistrari online la BCE

Postat de netBridge la data de 10 aprilie 2006

Bucuresti, 10 aprilie 2006/netBridge/

Serviciul de angajare si recrutare prin internet MyJob va oferi consultanta in cariera participantilor la Bucharest Career Event, desfasurat intre 11-12 aprilie, la Sala Palatului, din Bucuresti si va inregistra acest eveniment in intregime pentru a-l oferi, ulterior, pe www.MyJob.ro , candidatilor care nu avut posibilitatea sa participe.

MyJob, serviciul de recrutare si angajare prin internet cu cea mai mare acoperire din Romania (prin www.MyJob.ro si site-urile partenere : myjob.acasa.ro , myjob.kappa.ro, myjob.home.ro, si myjob.apropo.ro), va oferi participantilor la Bucharest Career Event consultanta dedicata pe probleme reale de cariera.

Standul MyJob de la BCE il va avea ca invitat pe Adrian Ciocodan, din partea companiei Smartbox, care va asculta problemele reale intampinate de studenti si tineri aflati la inceputul carierei si le va oferi solutii practice, care sa ii ajute sa isi continue cu pasi repezi drumul spre succes in cariera.

Cei care, din cauza timpului limitat, nu vor avea ocazia sa obtina pe loc un raspuns de la specialistul in resurse umane invitat de MyJob la standul sau din cadrul Bucharest Career Event , vor putea sa isi exprime problema prin cadrul facilitatii ¿Ghidul carierei tale ¿ oferita in exclusivitate de MyJob pe internet in Romania.

¿ Pe langa cele peste 5000 de locuri de munca disponibile pe www.MyJob.ro in orice moment, le oferim candidatilor nostri si aceasta facilitate unica, de a ne scrie despre problemele intampinate in cariera, si de a trata aceste probleme in articolele publicate pe site si in newsletterul saptamanal MyJob. Datorita succesului pe care l-a inregistrat pe site-ul nostru aceasta facilitate, am hotarat sa oferim acest serviciu si live, cu ocazia acestui eveniment de cariera ¿, a spus Adrian Apostol, directorul serviciului MyJob in cadrul companiei netBridge.

De asemenea, MyJob va inregistra in intregime atat prezentarile de companii, cat si raspunsurile consultantului Adrian Ciocodan, si si le va oferi cele mai utile momente ale BCE ,gratuit, pe www.MyJob.ro, sutelor de mii de candidati care nu vor reusi sa ajunga la Sala Palatului, intre 11-12 aprilie.

¿ Evenimentele de acest gen sunt foarte utile pentru din tinerii aflati la inceputul carierei, insa marele lor dezavantaj este ca, de obicei, au acces la ele doar o parte din ei. Bucharest Career Event nu are acest dezavantaj pentru ca il vom oferi si prin internet, ceea ce este o premiera in Romania pentru acest domeniu¿, a mai declarat Adrian Apostol, directorul serviciului MyJob in cadrul companiei netBridge.

Pentru detalii suplimentare, va invitam sa ne contactati, prin modalitatile indicate mai jos. Va raspunde intrebarilor dvs. Ionut Oprea, Director de Comunicare al companiei netBridge.Daca nu doriti sa mai primiti comunicatele de presa ale companiei netBridge, folositi acest link

MyJob

www.myjob.ro este serviciul de recrutare online si angajare prin internet cu cea mai mare acoperire in Romania(prin www.myjob.ro, myjob.acasa.ro, myjob.kappa.ro, myjob.home.ro, si myjob.apropo.ro)

MyJob este si cel mai inovativ serviciu de recrutare si angajare prin internet. MyJob a organizat in toamna anului trecut cel mai de succes Targ de Joburi Online, care a atras peste 500 de companii si peste 200.000 de candidati.
In acest moment, MyJob gazduieste peste 5000 de oferte de locuri de munca, dintre care peste 2700 in Bucuresti, si restul in provincie. Numarul de oferte de angajare existente pe MyJob.ro a crescut de peste patru ori dupa relansarea acestui serviciu in aprilie 2005, cand pe MyJob erau disponibile 1200 de oferte. Inainte de achizitionarea serviciului MyJob de catre compania netBridge, cifra ofertelor active disponibile se situa intre 500 si 600.
netBridge

Serviciul de recrutare online MyJob este oferit de netBridge, companie dedicata dezvoltarii internetului, atat in Romania cat si in plan international.
In Romania, netBridge mai dezvolta: www.Trafic.ro, serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in Romania, www.Boom.ro - principalul serviciu de publicitate prin internet, www.OKazii.ro, cel mai vizitat site de Comert electronic, www.HR-Romania.ro, portal de resurse umane si recrutare de top management, si altele.
Pentru o lista detaliata a serviciilor netBridge, va invitam sa accesati pagina www.netBridge.ro
Home.ro, Kappa.ro, Acasa.ro si Apropo.ro

Home.ro, Acasa.ro, Kappa.ro si Apropo.ro sunt patru dintre cele mai vizitate portaluri din Romania (detalii la http://www.trafic.ro/top/cautareportal/) Marcile respective sunt proprietatea companiilor care le detin si sunt folosite in acest material cu acordul acestora.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti