< Inapoi la Comunicate

netBridge lanseaza cel mai mare portal de locuri de munca din Romania

Postat de Myjob la data de 17 aprilie 2005

Dupa ce a achizitionat portalul de locuri de munca si recrutare online myjob.ro in noiembrie 2004, netBridge, companie care mai dezvolta si alte servicii online de succes ca www.sentimente.ro, www.okazii.ro, www.trafic.ro, lanseaza cel mai mare portal de recrutare online, www.myjob.ro, cu o acoperire pe internet in Romania mai mare decat toti competitorii sai la un loc.

Adrian Apostol, directorul MyJob.ro in cadrul companiei netBridge, dezvaluie obiectivele MyJob pe 2005: "Vom oferi miilor de companii care recruteaza cu ajutorul internetului cele mai bune servicii si instrumente, la cele mai mici preturi. Ii vom ajuta sa foloseasca la maxim internetul pentru a-si reduce costurile si timpul de recrutare, pentru ca in fond, acesta este si avantajul recrutarii prin internet."

Noul MyJob.ro a fost lansat in parteneriat cu cele mai mari portaluri din Romania: Kappa.ro, Home.ro, Acasa.ro si Apropo.ro. MyJob a implementat pentru fiecare din aceste portaluri o sectiune proprie de joburi, oferind unui numar de peste 1 milion de utilizatori romani de internet posibilitatea de a-si crea, rapid si gratuit, un CV online, pentru a avea ocazia de a-si cauta si de a-si gasi un loc de munca mai bun.

MyJob.Kappa.ro, MyJob.Home.ro, servicii oferite in cadrul celor mai vizitate portaluri din Romania completeaza acoperirea pe care MyJob o avea inca de anul trecut prin sectiunile dedicate dezvoltarii carierei MyJob.Acasa.ro si myjob.Apropo.ro. Conform Trafic.ro, serviciul de monitorizare a audientei pe internet din Romania, Kappa.ro, portal al companiei de internet si date Astral, are o audienta de peste 400.000* de vizitatori saptamanali, in timp ce portalul Acasa.ro al companiei Vodanet atrage un numar de 186.000* de vizitatori unici pe saptamana, Home.ro, portalul RDS, 151.000* iar Apropo.ro, portal al MediaPro, 90.000* de vizitatori unici.

"Suntem foarte multumiti de acest parteneriat si ne asteptam ca valoarea adaugata portalului nostru sa ii bucure utilizatorii nostri fideli", a declarat Ionut Tarcea, director de marketing RDS.

"Suntem foarte multumiti de acest parteneriat si ne asteptam ca valoarea adaugata portalului nostru sa ii bucure pe utilizatorii nostri fideli", a declarat Daniel Dragomir, Web Development Manager, Astral

Aceste parteneriate vor oferi saptamanal unui numar de peste 800.000* de utilizatori fideli ai serviciilor acestor portaluri posibilitatea de a -si gasi un loc de munca mai bun, mai bine platit, sau de a-si incepe sau de a-si schimba cariera cu ajutorul noului serviciu MyJob. Prin aceste parteneriate, MyJob este de astazi serviciul de recrutare online cu cea mai mare acoperire din Romania.

In plus, in premiera in Romania, NetBridge ofera prin www.MyJob.ro si un serviciu unic, numit Job Advert, care permite popularizarea ofertelor de locuri de munca prin reteaua de publicitate Boom, cea mai mare retea de publicitate online din Romania, oferind astfel posibilitatea angajatorilor de a-si expune oferta unui numar de peste 4 milioane de candidati pasivi.

*Acestia sunt vizitatorii unici pe respectivele portaluri numarati de-a lungul unei saptamani, adica audienta saptamanala, si trebuie comparata doar cu alte audiente saptamanale. In decursul unei luni, acest numar este, evident mai mare. Pentru a compara audientele lunare va oferim in continuare si aceste cifre ( 1.285.064 vizitatori unici pe kappa.ro in decurs de o luna, Acasa.ro - 778.839, Home.ro - 745.379, Apropo-381.458 vizitatori unici in decurs de o luna, in total peste 3 milioane de vizitatori lunari)

MyJob

MyJob este un serviciu de recrutare online lansat in februarie 2001. In patru ani de activitate online, sute de mii de candidati si-au introdus CV-urile in formatul electronic MyJob si mii de angajatori le-au oferit locuri de munca in toate domeniile. In noiembrie 2004, MyJob a intrat intr-o noua etapa, preluarea sa de catre compania netBridge oferindu-i toate resursele necesare pentru a-si atinge potentialul maxim. Din aprilie 2005, MyJob a fost complet refacut, noul design ascunzand o noua arhitectura software, si zeci de facilitati noi, atat pentru angajatori, cat si pentru candidati. MyJob are acum o paleta completa de servicii de recrutare online, precum si o serie de servicii unice in Romania.

netBridge

Cunoscuta mai ales prin renumele serviciilor de succes pe care le-a dezvoltat, compania netBridge este cea mai mare companie din Romania cu activitate exclusiva pe internet. Printre serviciile oferite de netBridge se numara: www.Trafic.ro, serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in Romania, Boom.ro - cea mai mare agentie de publicitate online din Romania, www.OKazii.ro, un cunoscut site de licitatii online, www.MyJob.ro, serviciul de angajare si recrutare prin internet cu cea mai mare acoperire din Romania, wwww.HR-Romania.ro, portal de resurse umane si recrutare de top management, si altele.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti