< Inapoi la Aparitii

MyJob anunta Targul Online de Joburi

Postat de Myjob la data de 30 august 2005

MyJob anun¿¿ Târgul Online de Joburi

www.MyJob.ro anun¿¿ lansarea Târgului Online de Joburi. Târgul Online de Joburi se va desf¿¿ura pe www.MyJob.ro între 5-20 septembrie ¿i va avea ca participan¿i peste 500 de companii ¿i peste 200.000 de candida¿i.

Ca toate celelalte campanii MyJob, Târgul Online de Joburi este o activitate non-comercial¿, participarea fiind gratuit¿ atât pentru companii cât ¿i pentru candida¿i.

¿Internetul permite cea mai mare desf¿¿urare de for¿e în cadrul unui târg de locuri de munc¿, nu exist¿ limita de spa¿iu, cele peste 500 de companii beneficiind de un stand virtual, ¿i nici de timp, pentru c¿ nu necesit¿ prezen¿a permanent¿ a responsabililor de resurse umane. În plus, prin www.MyJob.ro ¿i site-urile partenere (Kappa.ro, Home.ro, Acasa.ro ¿i Apropo.ro) acoperirea acestui Târg de Joburi este na¿ional¿ ¿i semnificativ¿¿, a declarat Adrian Apostol, directorul MyJob.ro în cadrul companiei netBridge.

Detaliile Târgului Online de Joburi precum ¿i alte informa¿ii despre recrutarea online vor fi dezv¿luite luni, 5 septembrie.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti