< Inapoi la Aparitii

Netbridge Investments a preluat MyJob.ro

Postat de Dan Dragomir la data de 24 noiembrie 2004

Fondul american de investi¿ii NetBridge Investments a achizi¿ionat portalul de resurse umane MyJob.ro, care de¿ine 80.000 de utilizatori ¿i lucreaz¿ cu peste 2.000 de companii din toate domeniile de activitate.
Segmentul recrut¿rii online devine tot mai atractiv pentru marii juc¿tori de pe pia¿¿. Practic, NetBridge, care de¿ine portalul HR-Romania, destinat recrut¿rii de speciali¿ti de top, va avea acum ¿i un serviciu pentru întreaga pia¿¿ de recrutare online. Valoareaq tanzac¿iei nu a fost f¿cut¿ public¿, îns¿ speciali¿tii din domeniu estimeaz¿ valoarea MyJob.ro la 30.000 de euro. Achizi¿ia vine dup¿ ce Neogen, care de¿ine liderul pie¿ei de recrutare online, BestJobs.ro, a cump¿rat ResurseUmane.ro, site care se adreseaz¿ speciali¿tilor de top de pe pia¿¿, realizat de SmarTree România.
Compania NetBridge a anun¿at c¿ va investi în continuare în site-ul MyJob.ro, pentru a-l transforma într-un lider al pie¿ei de recrutare online. Interfa¿a va fi schimbat¿ ¿i vor fi introduse noi facilit¿¿i atât pentru utilizatori, cât ¿i pentru angajatori. NetBridge ¿i-a f¿cut intrarea pe pia¿a recrut¿rii online prin portalul HR-Romania.ro, instrument destinat profesioni¿tilor din middle ¿i top management. Site-ul are o baz¿ de 3.000 de speciali¿ti candida¿i ¿i lucreaz¿ împreun¿ cu 200 de companii de top din România.
NetBridge de¿ine de asemenea site-urile Trafic.ro, Boom.ro, Okazii.ro ¿i Aman2.ro.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti