< Inapoi la Aparitii

Myjob lanseaza Targul Online de joburi editia 2005

Postat de Cronica Romana la data de 6 septembrie 2005

Portalul de recrutare cu cea mai mare acoperire pe Internet, MyJob.ro anunta deschiderea celui mai mare targ de locuri de munca, Targul Online de Joburi MyJob, care se va desfasura in perioada 5-20 septembrie 2005, pe www.myjob.ro si pe site-urile partenere, myjob.home.ro, myjob.kappa.ro, myjob.acasa.ro si myjob.apropo.ro. Cel mai mare targ de locuri de munca din Romania va avea acoperire nationala, permitand oricui sa participe, de acasa, de la birou sau de la un internet cafe.
Spre deosebire de targurile organizate in mai multe orase simultan, Targul Online de Joburi MyJob va avea caracter natinal, permitand candidatilor din toata tara accesul la companii cu sedii si filiale pe tot teritoriul Romaniei. Peste 500 de companii si peste 200.000 de candidati sunt asteptati in urmatoarele doua saptamani pe www.myjob.ro cu ocazia Targului Online de Joburi, cel mai mare eveniment al anului pe internet.
Candidatii vor avea o perspectiva nationala asupra domeniului in care lucreaza, si isi vor putea evalua mai bine sansele si planurile de avansare in cariera.
Pe de alta parte, companiile vor avea ocazia sa fie proactive si sa se pregateasca din timp pentru viitoarele recrutari, folosind avantajele incontestabile ale Targului de Joburi MyJob.: CV-urile vor fi ordonte pe domeniile de activitate in care companiile intentioneaza sa angajeze pe viitor, si formatul standard MyJob va permite ordonarea si filtrarea lor automata dupa orice criteriu.
Fiecare companie participanta are un stand virtual propriu, care contine o prezentare a companiei, domeniile in care aceasta angajeaza pe viitor si eventualele posturi disponibile.
Candidatii isi pot trimite CV-urile direct departamentelor in care acestea intentioneaza sa angajeze. Targul Online de Joburi este o a doua activitate de anul acesta a portalului MyJob care isi propune sa eficientizeze si sa dinamizeze piata muncii din Romania, dupa campania
¿Ne angajam sa te-angajam¿, care se deruleaza si in prezent.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti