< Inapoi la Aparitii

Patronii Trafic.ro au luat MyJob.ro

Postat de Cristian Ionita la data de 24 noiembrie 2004

ortalul de resurse umane MyJob.ro a fost preluat la sfarsitul saptamanii trecute de NetBridge Investments, companie ce detine deja site-ul de recrutare online www.hr-romania.ro (ce se adreseaza segmentului top si middle management). Detaliile financiare ale tranzactiei nu au fost facute publice.

PORTOFOLIU. NetBridge Investments este un fond de investitii american ce mai detine in Romania portalurile boom.ro, trafic.ro, hr-romania.ro, okazii.ro si aman2.ro. In prezent, MyJob are o baza de date formata din 80.000 de candidati si 2.000 de angajatori, iar cei de la NetBridge au anuntat ca vor investi atat cat este nevoie pentru a-l "transforma intr-un portal profesionist de recrutare online". Va fi schimbata interfata, vor fi introduse noi facilitati pentru administrarea conturilor utilizatorilor si se va reduce timpul de recrutare.

EXPANSIUNE. Pana acum, NetBridge s-a remarcat in domeniul recrutarii online prin portalul de resurse umane www.hr-romania.ro, creat ca un instrument profesionist adaptat exigentelor si cerintelor de confidentialitate ale managementului inalt si mediu. Portalul are o baza de date de 3.000 de candidati si 200 de angajatori. Achizitionarea portalului MyJob reprezinta o expansiune a companiei Netbridge si totodata o extindere a gamei de servicii privind recrutarea online, se arata intr-un comunicat al companiei.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti