SOFERI PROFESIONISTI

Global Recruting

21-11-2008 | EXPIRA LA 27-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Urgent, pentru cei interesati, Soferi cat. E (truck drivers) pentru rute internationale:
Belgia

Rugam foarte mare seriozitate. Persoanele doritoare de acest program au doua variante.
1) Depunerea cv-ului in baza de date de pe myjob-gratuit, dar fara promovarea cv-ului.
2) Pentru procesarea si promovarea cv-ului, numai pentru persoanele hotarate de acest program, luarea in considerare a cv-ului se face numai atunci cand se depune un dosar complect si se achita, pe loc, taxa de inscriere si procesare a dosarului. Exista si un cost de program, care se achita numai in momentul cand aveti un contract de munca si permis de munca.
Toate dosarele vor fi procesate numai dupa achitarea taxei de inscriere de 600 lei +TVA, adica 714 lei, in contul bancar al firmei noastre sau personal la sediul firmei. Daca se achita in contul bancar, se trimite factura conform legii, la sediul firmei se elibereaza factura+chitanta. Este singura taxa achitata catre compania noastra, fara achitare cost program.


Detalii aveti pe sit-ul nostru www.global-recruting.com


CERINTE

Trimiteti CV in Romana / Engleza, categoria E


DESCRIEREA FIRMEI

Global Recruting - work and travel. Locuri de munca in strainatate in : FRANTA, CANADA, ANGLIA, IRLANDA, SUA.Locuri de munca pentru persoane cu studii superioare: INGINERI, ARHITECTI, INGINERI CONSTRUCTII, MEDICI. Departamentul HEAD HUNTING : Ai o pozitie de conducere in compania la care lucrezi ?! Poti ocupa o pozitie similara la o companie in strainatate .... cautam de fapt \\\"la creme de la creme\\\" - Cerul este limita.... salarizarea de asemenea !!!! Locuri de munca in strainatate pentru: Asistente medicale, Soferi profesionisti, sudori, tamplari, muncitori constructii.