Cosmeticiana

Sc Lavera Serv SRL

07-01-2009 | EXPIRA LA 13-01-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Efectuarea serviciilor de estetica specifice /Consilierea clientelei


CERINTE

Corectitudine,Implicare,Dorinta de perfectionare
Studii in domeniu - avantaj
Engleza-avantaj


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant(900 Ron + prime)
Clientela formata de 6 ani, flux optim de clienti
Castiguri suplimentare din tips-uri
Echipa performanta unita
Carte de munca 8 ore
Concediu platit
Flexibilitate
Traininguri: cursuri de perfectionare si chiar de specializare. Oferim posibilitatea de Afirmare in Domeniu,Schimbare a Carierei.Trainingul va fi facut in cadrul salonului,intensiv, la un standard de calitate inalt. Cursurile de perfectionare vor fi facute atat in cadrul salonului, cat si in alte localitati din tara.


DESCRIEREA FIRMEI

WERA , salon de estetica . Lider prin serviciile inovatoare si echipa performanta.

Cu o activitate de 6 ani, salonul Wera s-a remarcat prin calitatea serviciilor.
Datorita cresterii si diversificarii activitatii, suntem in cautare de noi specialisti pentru a raspunde cu succes tuturor solicitarilor venite din partea clientilor nostri.

Alaturati-va echipei Wera si veti avea placerea de a lucra intr-o echipa unita si performanta, intr-un mediu propice dezvoltarii si afirmarii profesionale. Activitatea dumneavoastra de profesionist va fi sustinuta prin traininguri,asigurandu-va un nivel inalt al calitatii serviciilor oferite si al satisfactiei profesionale.

Intrucat multe din serviciile salonului nostru sunt inovatii ale specialistilor din echipa Wera, trainingul de perfectionare in salon este complex si indispensabil .
Din acest motiv, salonul Wera ofera oportunitatea perfectionarii si chiar specializarii in domeniul esteticii. Ideal pentru persoanele care au o pasiune pentru unghii, cosmetica sau coafor si isi doresc o meserie atractiva ,care le poate aduce satisfactii pe plan profesional si personal.