ANGAJARI MEDICI SPECIALISTI

SPITALUL ORASENESC VALENII DE MUNTE

02-02-2016 | EXPIRA LA 04-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. 1 post de medic specialist ATI- Compartiment ATI
2. 1 post de medic specialist medicina de laborator- Laborator Analize Medicale
3. 1 post de medic specialist ORL - Cabinet ORL-Ambulatoriu integrat
4. 1 post de medic specialist psihiatrie-Cabinet psihiatrie- Ambulatoriu integrat
5. 1 post de medic specialist O.G.- Cabinet O.G.- Ambulatoriu integrat
6. 1 post de medic specialist dermato-venerologie- Ambulatoriu integrat


CERINTE

DOSARUL DE CONCURS VA CUPRINDE :
- Cerere in care sa se mentioneze postul pentru care doreste sa concureze ;
- Copie xerox de pe diploma de medic si adeverinta de confirmare in gradul profesional ;
- Copie xerox a certificatului de membru al organizatiei profesionale cu viza pe anul in curs;
- dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una dintre sancţiunile prevăzute la art. 447 alin. (1) lit. e) sau f), la art. 531 alin. (1) lit. d) ori e), respectiv la art. 618 alin. (1) lit. d) sau e) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, ori la art. 39 alin. (1) lit. c) sau d) din Legea nr. 460/2003 privind exercitarea profesiunilor de biochimist, biolog şi chimist, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Ordinului Biochimiştilor, Biologilor şi Chimiştilor în sistemul sanitar din România;
- acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în anexa nr. 3 la ordin;
- cazierul judiciar;
- certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic pentru exercitarea activităţii pentru postul pentru care candidează;
- chitanţa de plată a taxei de concurs (150 lei) achitata la sediul acesteia.
Inscrierile la concurs se vor face in termen de 15 zile de la aparitia anuntului in ,,Viata Medicala’’, iar concursul se organizeaza dupa 30 de zile de la publicare.
Relatii suplimentare la serviciul RUNOS la tel.0244-283629 int 29 .


DESCRIEREA FIRMEI

Spitalul Orasenesc Valenii de Munte, este o unitate sanitara cu paturi, cu personalitate juridica, ce furnizeaza servicii medicale spitalicesti, asigura conditii de investigatii medicale, tratament, cazare, igiena, alimentatie si de prevenire a infectiilor nozocomiale, conform normelor aprobate prin ordin al ministrului sanatatii publice. De asemenea spitalul raspunde, in conditiile legii, pentru calitatea actului medical, pentru respectarea conditiilor de cazare, igiena, alimentatie si de prevenire a infectiilor nozocomiale, precum si pentru acoperirea prejudiciilor cauzate pacientilor.

Spitalul dispune de o structura complexa de specialitati, dotare cu aparatura medicala corespunzatoare, personal specializat, avand amplasament si accesibilitate pentru teritoriul din jur, insumand 120 mii locuitori, reprezentand 14,42% din populatia judetului, situat la 30 km de municipiul Ploiesti.