C. C++ Developer

Beck&Partners

04-10-2008 | EXPIRA LA 07-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru o firm¿ interna¿ional¿ de mare renume din Budapesta în dezvoltarea ei impetuas¿, din domeniul auto, angajez¿ programatori dinamici ¿i loiali care s¿ ia parte activ în activitatea colectivului.
Am¿nunte la: budan@bap.hu


CERINTE

Cunoa¿terea limbajelor de programere C, C++ chiar ¿i la nivel de absolvent ¿i cunoa¿terea limbii engleze la cel pu¿in un nivel mediu sunt absolut necesare.
St¿pânirea limbii maghiare la un nivel mediu de comunicare este deasemenea o cerin¿¿ obligatorie.


BENEFICII OFERITE

Posibilita¿i de carier¿ ¿i perfec¿ionare cu scurte specializ¿ri în str¿inatate, timp în care se pl¿te¿te diurn¿; în plus: salariu decent, al 13-lea salariu, bonuri de mas¿, abonament de transport ¿i fitness ¿i înv¿¿are gratuit¿ de limbi str¿ine sunt lucruri de care pute¿i beneficia dac¿ folosi¿i aceast¿ oportunitate ce pentru încep¿tori const¿ în alc¿tuirea unei cariere iar pentru cei cu experient¿ o posibilitate spre treptele manageriale. Pute¿i afla mai multe contactându-m¿ la budan@bap.hu


DESCRIEREA FIRMEI

We are looking for professionals (engineers, IT programmers, project managers) for projects tasks and longterm jobs in Hungary and others European countries.