Consultant Vanzari GSM Tecuci

Agress Business Company

15-09-2008 | EXPIRA LA 21-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti o persoana dinamica, sociabila si dornica sa lucreze intr-o echipa tanara?

Cautam colegi cu o disponibilitate de munca pe termen lung care sa accepte provocarea de a promova si a vinde produsele companiei, sa asigure consultanta pre si post vanzare clientilor si sa se implice activ in realizarea obiectivelor de vanzari.


CERINTE

Esti asteptat sa te alaturi echipei noastre daca indeplinesti urmatoarele cerinte: detii abilitati foarte bune de comunicare si relationare, ai o atitudine pozitiva combinata cu o putere de convingere si retii cu usurinta date si caracteristici tehnice. Experienta in vanzari te poate avantaja.

Daca doresti sa lucrezi intr-o companie profesionista cu sanse reale de a creste profesional in conformitate cu performantele tale, convinge-ne ca esti persoana de care avem nevoie si aplica pentru postul de consultant vanzari.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim in schimb posibilitatea de a lucra cu o echipa tanara, un mediu competitiv si un salariu atractiv corelat cu performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

AGRESS BUSINESS COMPANY furnizeaza solutii GSM si IT&C din 1999. Cu o retea raspandita in 10 orase cuprinzand 18 magazine de specialitate si 5 centre de service GSM si IT am castigat increderea a peste 50.000 de parteneri.