Contabil (contabilitate primara)

Active Labs

07-06-2008 | EXPIRA LA 13-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti place sa lucrezi cu cifre, documente justificative si conturi contabile? Cautam o persoana tanara, cu studii in domeniu si constiincioasa pentru a se alatura echipei partenerului nostru - companie care furnizeaza produse de calitate pentru piata din Romania (ingrediente si materii prime pentru patiserii si brutarii, cofetarii, ciocolaterie, echipamente si accesorii pentru brutarii, malaxoare, masini de fursecuri).

Jobul tau va conta in introducerea si prelucrarea documentelor contabile primare, lucrul cu casa, banca, tinerea legaturii cu expertul contabil al companiei, raportare catre aceasta pozitie.


CERINTE

Ca sa fii 'the perfect match' nu trebuie sa iti fie straine atitudinea proactiva in primul rand si un cumul balansat intre urmatoarele:
~ Studii finalizate (sau an terminal) in domeniul finante-banci / contabilitate;
~ Atentie la detalii, aptitudini de lucru cu cifrele;
~ Cunostinte de utilizare PC, MS Office;
~ Avantaj [dar nu obligatoriu]: experienta de 1 an intr-o pozitie similara;
~ Seriozitate, constiinciozitate;


DESCRIEREA FIRMEI

Active Labs furnizeaza servicii de consiliere in cariera pentru persoane, solutii eficiente pentru gestiunea si dezvoltarea resurselor umane - de la selectie si plasare personal, pana la sisteme de evaluare a performantelor, avansare in cariera sau programe de analiza organizationala - pentru mediul de business si programe de instruire dintre cele mai specializate.

Ne gasiti si pe www.activelabs.ro.