4 posturi sales manager - Editura Edu Tg Mures

SC Edu Soft SRL

31-07-2008 | EXPIRA LA 06-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Editura Edu te asteapta in echipa sa pe unul din cele 4 posturi vacante de sales manager (sectia romana) - se adreseaza doar persoanelor de sex masculin.
Fiecare sales manager isi desfasoara activitatea în circa 8 orase din tara (de luni pana vineri), delegatiile insumand 32 de saptamani / an.
- Facilitati: transportul (cu masinile editurii), cazare la hoteluri de minim doua stele, diurna, remuneratie financiara atractiva (similara editurilor din Occident).


CERINTE

- Cerinte: studii medii sau superioare, carnet de conducere (cat. B.), cunostinte minime de operare P.C., prezenta agreabila, putere de persuasiune si argumentare, varsta maxima 30 de ani
Selectia va cuprinde trei etape: concursul de CV-uri (acestea vor fi primite pana pe data de 15 august), participarea la un interviu (in perioada 20 – 30 august), participarea la un curs de pregatire (trening în perioada 1 – 3 septembrie)
Asteptam CV-urile dumnevoastra pana la data de 15 august a.c. pe adresa Inspectoratul scolar Judetean Mures, et. II, cam. 214.
CV-ul poate fi trimis si prin email pe adresa ciprian@edituraedu.ro.
Pentru detalii: 0740095178 sau 0728176246)


BENEFICII OFERITE

La salariul de baza (600 lei) se adauga diurna (40 lei / zi) + discount din vanzari.
Se ajunge la un venit de peste 4000 de lei - doar la atingerea targhetului


DESCRIEREA FIRMEI

Editura Edu editeaza si comercializeaza produse educationale pentru invatamantul primar si gimnazial.
Toate pachetele educationale Edu sunt avizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si recomandate de Asociatia Nationala a Mentorilor de Dezvoltare Profesionala din Romania.