Voluntariat: Educatori in Inteligenta Emotionala si Insotitori/Vindecatori cu Iubire

WISE EDUCATION

27-07-2010 | EXPIRA LA 02-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Activitati de grup pentru insotirea copiilor mici din spitale pentru a se insanatosi.
- Activitati de grup pentru insotirea adultilor sa se insanatoseasca si/sau sa se dezvolte personal.
(In cele doua activitati de sus folosim cele mai eficiente metode alternative/ naturale/ holistice existente.)
- Activitati efective pentru educarea adultilor care inca nu au copii, a parintilor, a ingrijitorilor si a educatorilor de copii prescolari in cresterea copiilor folosind principiile inteligentei emotionale - prin administrarea unor instrumente psihologice, prin consiliere si prin facilitare de seminarii/workshop-uri. Din punct de vedere al copiilor, acestea sunt activitati preventive; lucram cu adultii, nu cu copiii.


CERINTE

- Interes in a afla descoperiri recente ale psihologiei despre inteligenta emotionala, cresterea sanatoasa a copiilor mici, relatiile de cuplu, vindecarea alternativa/ naturala/ holistica, dezvoltare personala, autocunoastere.
- Interes in a invata cum sa lucreze eficient cu bunatate, pozitivitate, atentie totala si rabdare pentru a insoti copii si adulti in vindecare, precum si a ajuta adulti in dezvoltate personala.
- Interes in a invata ce nevoi emotionale au copiii mici si prescolari (in general si in fiecare stadiu de dezvoltare), si in a lucra cu adultii ce cresc copii pentru a-i educa in cresterea constienta a copiilor, cu inteligenta emotionala.
- Interes in a lucra aplicand practic cunostintele si aptitudinile dobindite prin invatarea descrisa mai sus.
- Limba engleza - nivel cat mai ridicat.
- Seriozitate.


BENEFICII OFERITE

- Training in descoperirile recente ale psihologiei despre inteligenta emotionala, cresterea sanatoasa a copiilor mici, relatiile de cuplu, vindecarea adevarata (alternativa/ naturala/ holistica), dezvoltare personala, autocunoastere.
- Training in lucrul efectiv cu bunatate, pozitivitate, atentie totala si rabdare pentru a insoti copii si adulti in vindecare, precum si a ajuta adultii in dezvoltate personala.
- Training in nevoile emotionale ale copiilor mici si prescolari (in general si in fiecare stadiu de dezvoltare), in comunicarea cu copiii, disciplinarea copiilor, si in a lucra cu adultii ce cresc copii pentru a-i educa in cresterea constienta a copiilor, cu inteligenta emotionala.
- Dezvoltare personala prin terapii de grup si individuale.
- Programul de training si de lucru este flexibil.
- Acest job de voluntariat se preteaza cel mai bine pt. persoane care au deja un job permanent si doresc o completare a renumeratiei si o experienta putin diferita fata de jobul lor full-time. Sau pt. studenti care doresc experienta de lucru si sa invete si altceva fata de ce invata la facultate.
- Cunostintele, aptitudinile si experienta (din munca depusa) in inteligenta emotionala si vindecare alternativa pe care le veti dobandi in acest job de voluntariat va vor ajuta atat in cariera, cat si in viata personala. Va vor ajuta si la autocunoastere, dezvoltare personala, vindecare proprie, precum va vor si putea deschide noi orizonturi.


DESCRIEREA FIRMEI

ONG non-profit care are ca scop ajutarea cat mai eficienta a cat mai multi copii si adulti. Pe copiii bolnavi din spital ii ajutam direct, iar pe ceilalti copii indirect, prin educarea celor care ii cresc/educa.
Folosirea inteligentei emotionale in cresterea si educarea copiilor cu inteligenta emotionala este un drept al tuturor copiilor si are ca rezultat pregatirea acestora pentru o viata fericita. Educarea corespunzatoare a copiilor este cea mai mare si importanta responsabilitate a parintilor lor si a societatii omenesti. Sanatatea si fericirea copiilor este responsabilitatea adultilor.
Sanatatea si fericirea fiecarui adult este responsabilitatea individuala a acelui om. Ajutam/insotim/educam adultii sa-si asume aceasta responsabilitate si sa stie sa si-o duca la bun sfarsit.