Tehnician (Timisoara)

Siemens VDO Automotive SRL

10-10-2007 | EXPIRA LA 09-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru Locatia Siemens VDO Timisoara, cautam persoane dinamice si motivate care doresc sa lucreze impreuna cu echipa Commercial Vehicles.

Noi dezvoltam o gama vasta de sisteme inovative cum ar fi tahograful, instrumentele de bord si unitati de control al tractiunii, motorului, menite sa asigure o functionare optima a camioanelor si autobuzelor .

Fiind un membru al echipei, vei fi responsabil/a sa modifici prototipuri astfel incat acestea sa serveasca mai bine scopurilor echipei de ingineri electronisti, sa configurezi bancurile de testare sau sa realizezi teste in concordanta cu o serie de cerinte bine definite.

In perioada de integrare vei fi sustinut de un mentor pentru a te familiariza cu produsele, procesele din organizatie sau cu instrumentele de lucru.


CERINTE

Scoala profesionala sau colegiu tehnic (ideal in domeniul electronicii sau telecomunicatiilor)
Experienta de lucru in domeniul electronicii constituie un avantaj foarte mare


BENEFICII OFERITE

Noi iti oferim :
Salariu atractiv,
Bonus anual
Tichete de masa
Program de credite preferential
Activitati sportive
Asigurare medicala privata


DESCRIEREA FIRMEI

Siemens VDO Automotive este unul dintre cei mai importan¿i furnizori globali de componente electronice pentru industria auto. ¿i-a început activitatea în Romania în anul 2000 ¿i num¿r¿ în prezent peste 1800 de angaja¿i care lucreaz¿ în 3 loca¿ii diferite: centrul de cercetare ¿i dezvoltare din Timi¿oara, centrul de cercetare ¿i dezvoltare din Ia¿i ¿i unitatea de produc¿ie din Timi¿oara. Ca partener de dezvoltare al industriei de automobile, compania produce componente electronice ¿i de mecatronic¿ ce reduc emisia de gaze, cresc siguran¿a ¿i confortul la volan ¿i informeaz¿ ¿oferii despre starea ma¿inii ¿i a mediului înconjur¿tor