Tehnician reconversie personal

Fundatia Centrul de Afaceri si Meserii Eurotraining

17-05-2011 | EXPIRA LA 16-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Specialistii in probleme de personal si pregatire profesionala a personalului presteaza servicii administrative legate de politica de personal, in special in ce priveste recrutarea sau formarea profesionala a personalului, analiza locurilor de munca si orientarea profesionala; intocmesc materiale de informare profesionala si acorda consultatii celor interesati in legatura cu perspectivele de ocupare, alegerea unei cariere, instruire sau formare complementara.


CERINTE

Experienta 1-2 ani in activitatea de pregatire profesionala a personalului.


DESCRIEREA FIRMEI

CENTRUL DE AFACERI SI MESERII EUROTRAINING organizeaza cursuri de calificare, perfecţionare şi specializare.
Diplomele sunt eliberate de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si sunt recunoscute atat la nivel national cat si in tarile Uniunii Europene.
Portofoliul actual cuprinde 60 meserii in diferite domenii. Avand ca parteneri de incredere: Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Eurotraining iti ofera un program national de formare profesionala, prin care ti se deschid noi perspective nationale si europene.