SysAdmin / Adminsitrator Sistem

HR4U

04-02-2010 | EXPIRA LA 10-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o importanata companie de Retail din Timisoara avand un numar de 60 de angajati.


Cateva din directiile prioritare in spre care isi va indrepta activitatea administratorul de sistem.

* Administrarea de baze de date (Database administrator (DBA)) - Administreaza o baza de date si ii asigura integritatea, eficienta si un mediu securizat de lucru in reteaua in care este integrata.
* Administrator de retea / analist / specialist - Organizeaza o topologie cu switch-uri si routere, diagnosticheaza echipamente sau statii si organizeaza o arhitectura intranet conform necesitatii.
* Securitate - Este un specialist in statii de lucru si securitatea in retele, incluzand echipamente dedicate tip firewall si asigura consultanta pe partea de securitate atat intr-un mediu intranet cat si Internet.
* Suport tehnic - Tehnician specializat pe latura tehnica de regula Desktop, cu rol de intretinere, diagnosticare si HelpDesk pentru statiile din retea.
* Operator - Personal specializat pe latura de mentenanta. Asigura backup-ul si restaurarea structurilor de date si evitarea dezastrelor gen pierdere de date, deconectarea de la reteaua de electricitate sau de Internet.


CERINTE

Studii superioare finalizate.
Experienta intr-o pozitie similara de minim 1-2 ani.
Foarte bune abilitati de time management si project management.
Cunostinte minime de programator.
Abilitati de pregatire si training (pentru operatorii companiei unde lucreaza).


BENEFICII OFERITE

Oferta salariala atractiva.
Thichete de masa.


DESCRIEREA FIRMEI

HR4U este o companie de consultanta in managementul resurselor umane. Serviciile noastre sunt: Executive Search & Executive Selection, Specialists Recruitment, Assessment Center, Consultanta sau Coaching individual si de grup, Training.