Supplier Development Engineer

WABCO

09-05-2008 | EXPIRA LA 08-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dupa ce veti parcurge programul de training al companiei, veti conduce si monitoriza Planul de Dezvoltare pentru principalul furnizor de componente electronice din Romania. Acesta include managementul calitatii (in colaborare cu echipele S&P Six Sigma & Quality), asigurarea ob?inerii de rezultate si dezvoltarea aplicabilitatii produselor. Fiind in legatura cu fabrica din Wroclaw/Polonia, din punct de vedere organizatoric, si raportand catre Hanovra/Germania, veti fi in principal responsabil de activitatile de monitorizare constanta precum si de optimizare a proceselor. Compania va ofera provocarea de a va dezvolta in continuare si de a va pune in valoare cunostintele aprofundate ale produselor specifice, gandirea analitica, abilitatile interpersonale solide si implicarea activa in lucrul cu echipe si proiecte variate.


CERINTE

Avand excelente cunostinte tehnice si comerciale in domeniul componentelor electronice, precum si o buna cunoastere a limbii engleze, alaturi de o solida experienta in managementul proiectelor, indepliniti astfel principalele cerinte ale companiei. Disponibilitatea pentru deplasare, atat in tara cat si in strainatate, reprezinta o conditie necesara pentru aceasta functie!


BENEFICII OFERITE

Se ofera un pachet atractiv de beneficii alaturi de oportunitatea de a lucra intr-o companie internationala de succes.


DESCRIEREA FIRMEI

WABCO Sisteme de Control al Vehiculelor (www.wabco-auto.com) este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de sisteme de franare, stabilitate si suspensie pentru vehicule comerciale de mare tonaj, utilizate si pentru masinile de lux si SUV-uri. Printre clienti se numara lideri mondiali in productia de vehicule comerciale si automobile. Fondata in SUA, in 1869, ca Westinghouse Air Brake Company, WABCO a fost achizitionata de American Standard in 1968 si s-a separat de aceasta in 2007. Cu sediul central la Bruxelles, Belgia, un numar de peste 7700 de angajati in 31 de tari, compania a atins in 2007 un total al vanzarilor de 2,4 mld $. Wabco este listata la bursa din New York cu simbolul WBC.