SPECIALIST PROTECTIA MUNCII

SMITHFIELD PROCESARE

15-04-2007 | EXPIRA LA 21-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Cunoaste si asigura respectarea prevederilor normelor de sanatate si securitate in munca in cadrul companiei
-Efectueaza instructajul introductiv general de PM si PSI/Situatii de urgenta pentru noii angaja¿i ai societatii si gestioneaza completarea fiselor de protectia muncii pentru fiecare salariat (precum si celorlalte documente cerute de NGPM), asigurandu-se de acuratetea si corectitudinea datelor inscrise in aceste documente.
-Intocmeste si reactualizeaza tematicile de instruire pentru instructajele generale de protectie a muncii si PSI/Situatii de urgenta si pentru cele periodice.
-Testeaza cunostintele de protectia muncii si PSI la angajare, dupa ce efectueaza instructajul introductiv general, testeaza periodic cunostintele de protectie a muncii ¿i PSI a personalului angajat.
-Reprezinta organizatia in relatia cu organele de control in domeniul PM si PSI/SU, urmareste punerea in aplicare a masurilor corective dispuse de organele de control.
-Realizeaza evidente de specialitate cu privire la locurile de munca cu conditii deosebite si accidente de munca ; se asigura ca locurile de munca sunt dotate cu materialul necesar protectiei muncii si ca nu prezinta pericole privind sanatatea si securitatea in munca.


CERINTE

-1-2 ani experienta in domeniul protectiei muncii si PSI.
-Minim studii medii, avantaj studii superioare tehnice,
-Curs de specializare in domeniul securitatii si sanatatii in munca si PSI.
-Cunostinte de limba engleza-nivel conversational.
-Cunostinte operare PC (Microsoft Office).
-Capacitate de planificare si organizare ; capacitate de analiza si sinteza a informatiei ; Excelente abilitati de comunicare


DESCRIEREA FIRMEI

Based in Smithfield, Virginia, Smithfield Foods is the world\'s largest pork processor and hog producer. Our collection of well-known brands includes Smithfield, Smithfield Lean Generation, John Morrell, Gwaltney, Patrick Cudahy, Krakus, and Stefano\'s, to name just a few.
Smithfield Foods has made 25 acquisitions since 1981, transforming us into a food company with more than $10 billion in annual sales. Today, we are the world\'s largest pork processor and hog producer as well as the fifth-largest U.S. beef processor. Outside the United States, we own subsidiaries in the United Kingdom, France, Romania and Poland and operate joint ventures in Mexico, China and Spain.