Sofer distributie / conducator auto profesionist

Protege Parol

17-10-2007 | EXPIRA LA 16-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura utilizarea autovehiculelor firmei pentru transportul de marfa
Preda marfa si o preia respectand procedurile firmei
Incarca, descarca si aranjeaza marfa in masina astfel incat sa nu se deterioreze nici marfa nici masina
Realizeaza optimizarea cheltuielilor de transport prin stabilirea traseului cel mai eficient si il propune spre aprobare superiorului direct
Propune solutii pentru eliminarea disfunctionalitatilor in relatia cu clientii si furnizorii, fara a leza interesul de firma, si le comunica superiorului direct


CERINTE

Carnet de conducere categ. B, avantaj categ. C, experienta minim 3 ani
Cunostinte tehnice in domeniul auto
Deprinderi de conducere auto
Buna comunicare si relationare


BENEFICII OFERITE

Salar fix + comision
Traininguri, cursuri in cadrul companiei si externe
Diverse bonusuri in functie de realizari


DESCRIEREA FIRMEI

Protégé Parol isi desfasoara activitatea din 1999 in domeniul accesorilor, materialelor si consumabilelor pentru mobilier si industria mobilei.
Pornind de la disitributia de consumabile pentru mobilierul tapitat, pentru zona de vest a tarii, compania a introdus si promovat constant produse noi pe piata largindu-si gama de produse si devenind unul din cei mai importanti distribuitori din tara de accesorii, materiale pentru tapiterie, extensii metalice, furniruri, folii ornamentale, etc.

In prezent accentul il punem pe distributia de materiale de calitate, echipamente si solutii profesionale pentru industria mobilei. Accesorii de foarte buna calitate cu un design aparte, solutii de asamblare, sisteme decorative si functionale, pentru designeri de interior si arhitecti. Prin relatile cu furnizorii construite pina acum si prezenta la tirgurile europene de profil, asiguram o oferta de produse foarte larga sincron cu tendintele din designul de interior contemporan.