SECRETARA-ASISTENTA DIRECTOR

AUTOTIM

22-03-2006 | EXPIRA LA 23-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Preluarea, inregistrarea corespondentei (postala, pe e-mail sau fax) si distribuirea pe baza de semnatura in conformitate cu dispozitiile directorului, preluarea, redirectionarea si efectuarea apelurilor pentru conducere, expedierea corespondentei prin posta si fax, pregatirea protocolului pentru vizitatori, tehnoredactare de documente dupa dictare (la dispozitia directorului si a conducerii), efectuarea de xerocopii pentru restul personalului, sprijinirea departamentelor unipersonale din cadrul firmei, precum si alte sarcini dispuse de conducere.


CERINTE

Persoanele dinamice, istete, comunicative, serioase si capabile sa pastreze confidentialitatea cu privire la informatiile care le parvin sunt invitate sa aplice la acest job. Daca esti flexibila in gandire si pregatita sa inveti lucruri noi si sa te adaptezi la standardele de lucru ale unei organizatii de talia Holding Atlassib, asteptam cu interes candidatura ta.
Obligatoriu sa cunosti foarte bine limba romana, sa ai o prezenta placuta, sa fii politicoasa, sa tehnoredactezi rapid text, sa ai disponibilitate la program prelungit si rezistenta la stres.
Preferabil esti absolventa 2005 facultate/colegiu sau cu experienta minim 1-2 ani pe o pozitie similara, ai un scris citet, cunosti la nivel mediu engleza si germana/italiana.


BENEFICII OFERITE

In cazul in care vei fi selectionata pentru acest post, salariul va creste lunar in functie de evolutia ta, vei beneficia de bonuri de masa pentru fiecare zi lucrata, prime de sarbatori, transport national gratuit pe autobuzele din Holding Atlassib ( ocazional si pentru rudele tale) + anual o calatorie gratuita dus-intors in orice tara din Europa, conditii mai avantajoase pentru creditele contractate prin banca holdingului.


DESCRIEREA FIRMEI

Membra a Holdingului Atlassib, S.C. AUTOTIM S.A. este liderul zonei de vest a tarii in domeniul transporturilor intern si international de persoane si de marfuri, desfasurand de asemenea si activitati de autogara si turistice. Metodele de lucru si procedurile sunt cele experimentate si implementate la nivelul holdingului.