Sales Manager

TERMOSYSTEME AMBIENT SRL

02-08-2008 | EXPIRA LA 08-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitate de vizitare a potentialilor subdistribuitori: (firme de executie instalatii, firme de constructii, firme de proiectare instalatii-constructii, magazine cu prezentare produse instalatii si accesorii,santiere in lucru).
Planificarea rutingului a patru judete (Arad, Oradea, Timis, Caras-Severin) si realizarea a cat mai mltor contacte in aceste zone.
Salariu motivant functie de vanzarile efectuate.
Masina de servici, laptop, buget pentru deplasari in teren.


CERINTE

Preferabil studii superioare ,persoana dinamica, dispusa la deplasari in teren, sa lucreze in grup, experienta similara in vanzarea materialelor pentru instalatii.


DESCRIEREA FIRMEI

TERMOSYSTEME AMBIENT se regaseste pe piata de distributie a echipamentelor pentru instalatii si a accesoriilor pentru instalatii de cinci ani de zile, fiind o societate care s-a impus in zona de vest prin colaborarea cu multe firme din acest domeniu.
Ca si principali furnizori, TERMOSYSTEME AMBIENT, detine contracte cu firme de referinta: SECPRAL PRO INSTALATII CLUJ, VIESSMANN ROMANIA, BUDERUS ROMANIA, precum si cu furnizori externi ca: Hummel Armeturen Gmbh, Gampper Armeturen Gmbh