Responsabil Vanzari Scule Electrice Profesionale

ALETHEIA MANAGEMENT

25-03-2007 | EXPIRA LA 31-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ca si responsabil de vanzari iti vei desfasura activitatea in cadrul magazinului de scule profesionale, in cadrul unei echipe.

Dintre responsabilitati se numara:
- intampinarea clientilor
- oferirea de consultanta tehnica in vanzarea produselor firmei
- realizarea de oferte
- evidenta facturilor, taloanele de garantie, documentele specifice aprovizionarii
- mentinerea relatiei cu clientii si furnizorii.


CERINTE

Dorim sa cunoastem o persoana organizata, de incredere, onesta, loiala si cu dorinta de invatare. De asemenea, va trebui sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
- interes pentru domeniul tehnic
- bune abilitati de relationare cu clientii
- spirit de echipa
- initiativa
- deschis, sociabil


BENEFICII OFERITE

In afara beneficiilor materiale, viitorul angajat se va bucura de ocazia sa lucreze intr-o echipa tanara, in care sunt apreciati membrii acesteia si exista un spirit de deschidere, profesionalism si posibilitatea de dezvoltare profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

Clientul nostru - Yes Technology - este o companie distribuitoare de scule si utilaje electrice profesionale. Activeaza pe piata din Timisoara de 10 ani, reusind sa ramana in preferintele clientilor datorita promptitudinii, seriozitatii si a serviciilor ireprosabile. Acum, membrii echipei isi cauta un coleg nou!

Asadar, daca iti doresti sa lucrezi intr-o echipa tanara, in care dorinta de munca si deschiderea spre clienti sunt apreciate si recompensate, aplica CV-ul tau pentru acest post!