RESPONSABIL BAZE DE DATE - Timisoara

PROFI ROM FOOD SRL

06-01-2007 | EXPIRA LA 12-01-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

MISIUNEA POSTULUI:
Asigura actualizarea bazei de date comerciale a PROFI ROM FOOD S.R.L., fiind responsabil/a de introducerea si validarea tuturor informatiilor furnizate de catre departamentele comerciale.
PRINCIPALE ATRIBUTII:
- Desfasoara activitati zilnice legate de baza de date comerciala a PROFI ROM FOOD S.R.L. (creare furnizori, creare articole, rezolva probleme aparute la magazine, construieste si gestioneaza kituri de produse, etc ).
- In urma sedintelor departamentelor vanzari - achizitii - marketing prelucreaza baza de date in concordanta cu deciziile luate
- Desfasoara actiuni de prelucrare a bazei de date in vederea pregatirii pliantelor promotionale bilunare ale PROFI ROM FOOD, pastrand un contact permanent cu departamentele marketing si achizitii.
- Efectueaza teste asupra bazei de date GOLD (softul de gestiune utilizat), de fiecare data cand departamentul IT aduce imbunatatiri asupra functionalitatii acesteia, pentru a se asigura ca toate operatiunile se vor desfasura in mod optim.


CERINTE

- studii superioare tehnice sau economice
- cunoasterea pachetului MS Office, alte aplicatii informatice.
- orientare spre rezolvarea problemelor si indeplinirea obiectivelor la termenele stabilite
- persoana minutioasa si foarte bine organizata
- constituie avantaj cunoasterea limbii engleze sau franceze


BENEFICII OFERITE

- salariu motivant, corelat cu performantele obtinute
- mediu de lucru dinamic
- sansa unei cariere intr-o companie multinationala
- prime in functie de rezultatele obtinute
- perioada de instruire


DESCRIEREA FIRMEI

Parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, PROFI ROM FOOD este o companie multinationala ce detine o retea de magazine alimentare de tip discount.