RESPONSABIL BAZA DE DATE

PROFI ROM FOOD SRL

09-11-2008 | EXPIRA LA 15-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

MISIUNEA POSTULUI: asigura actualizarea bazei de date comerciale a PROFI ROM FOOD S.R.L., fiind responsabil/a, de introducerea si validarea tuturor informatiilor furnizate de catre departamentele comerciale.

PRINCIPALE ATRIBUTII:

1. Desfasoara activitati zilnice legate de baza de date comerciala a PROFI ROM FOOD S.R.L. (creare furnizori, creare articole, rezolva probleme aparute la magazine, construieste si gestioneaza kituri de produse, etc ).
2. In urma sedintelor departamentelor vanzari - achizitii - marketing prelucreaza baza de date in concordanta cu deciziile luate
3. Desfasoara actiuni de prelucrare a bazei de date in vederea pregatirii pliantelor promotionale bilunare ale PROFI ROM FOOD, pastrand un contact permanent cu departamentele marketing si achizitii.
4. Efectueaza teste asupra bazei de date GOLD, de fiecare data cand departamentul IT aduce imbunatatiri asupra functionalitatii acesteia, pentru a se asigura ca toate operatiunile se vor desfasura in mod optim.


CERINTE

- studii superioare tehnice sau economice
- cunoasterea pachetului MS Office, alte aplicatii informatice.
- orientare spre rezolvarea problemelor si indeplinirea obiectivelor la termenele stabilite
- persoana minutioasa si foarte bine organizata
- constituie avantaj cunoasterea limbii engleze sau franceze


BENEFICII OFERITE

- salariu motivant, corelat cu performantele obtinute
- mediu de lucru dinamic
- sansa unei cariere intr-o companie multinationala
- prime in functie de rezultatele obtinute
- perioada de instruire


DESCRIEREA FIRMEI

Parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, PROFI ROM FOOD este o companie multinationala ce detine o retea de magazine alimentare de tip discount.