Direct Sales Agent

Confidential

04-05-2011 | EXPIRA LA 29-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie cu activitate in domeniul financiar, recruteaza personal de vanzari in vederea extinderii prezentei sale in intreaga zona de vest a tarii, respectiv in judetele:
Arad,Timis,Caras-Severin,Hunedoara,Gorj, Mehedinti, Dolj.
- Activitatea poate fi desfasurata, cu rezultate foarte bune in regim part-time, daca lucrati in vanzari, management, sindicate sau resurse umane.
- Vanzarea si promovarea produselor companiei catre potentialii clienti - persoane juridice sau persoane fizice.
- In timp, vom largi portofoliul actual de produse cu altele noi astfel incat sa oferim permanent atractivitate si oportunitati de castig suplimentar pentru colaboratorii nostrii.


CERINTE

- Experienta in vanzari obligatorie ( experienta in vanzari corporate - avantaj important).
- Oportunitate reala de business pentru Managerii de resurse umane sau persoane cu putere de decizie in cadrul companiei(Top Management, Leaderi sindicali), utilizand produsul atat in avantajul companiei(prin scaderea costurilor cu cheltuielile de personal) cat si al angajatilor acesteia ( motivare,fidelizare, castig suplimentar ca urmare a deducerilor fiscale),
- Oportunitate sigura de castig pentru B2B Sales Representatives( reprezentanti de vanzari cu portofoliu mare de companii, indiferent de domeniu).
- Oportunitate de castig reala ca si activitate full-time pentru persoanele cu experienta in vanzari sau pentru cei care doresc cu adevarat sa inceapa o cariera in domeniul vanzarilor.


BENEFICII OFERITE

Activitatea se desfasoara pe baza de contract de mandat, comisionul este deosebit de atractiv, produsele din portofoliu reprezinta o nisa pe piata, sunt atractive, costuri foarte reduse sau fara nici un cost !!!!
Programul este flexibil. Pentru persoanele cu experienta in vanzari sau din cadrul AJOFM, ITM, CNPAS, HR ori Management, veniturile pot depasi usor 1000-2000 EURO pe luna/an pentru un singur contract semnat !!!!
Doar persoanele care corespund profilului descris mai sus vor fi contactate. Va asiguram de deplina confidentialitate a acestui proces de selectie.