reprezentant vanzari

SC A&B RECUPERARI CREANTE SRL

03-06-2012 | EXPIRA LA 05-06-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Identifica si contacteaza potentiali clienti in vederea prezentarii ofertei de serviciu,
- Transmite pe mail oferte potentialilor clienti .
- De asemena trebuie sa convinga potentialii clienti sa colaboreze cu socitatea noastra, adica sa semneze un contract de mandat.
-Sa isi respecte targhetul, care il va comunica administratorul societatii ( se va discuta la interviu).
-Sa stabileasca intalniri cu potentialii clientii.


CERINTE

Studii Superioare.(obligatoriu sa aiba PFA)

Sa se specifice in CV daca detineti PFA (Persoana Fizica Autorizata)

Personalitate energica,gandire pozitiva,amabilitate,eficienta,inteligenta (gandire logica, memorie, capacitate de analiza si sinteza); corectitudine, tenacitate, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii


BENEFICII OFERITE

se ofera o suma fixa de 500 Lei pe luna+comision de 8% (Adica din debitul recuperat se percepe un comision succes si din acest comision se achita angajutului 8% (ex:daca se recupereaza un debit de 5000 lei din care, angajatorul ia un comision de 10% adica 500 Lei X 8%=40 Lei se achita angajatului)
Cu cat reusiti sa convingeti mai multi clienti sa semneze contracte de mandat cu societatea noastra, cu atat sansele dumneavoastra de a incasa comisioane foarte mari este garantat.


DESCRIEREA FIRMEI

A & B Recuperari Creante este o societate cu sediul in Timisoara, specializata in colectarea si recuperarea creantelor comerciale si civile de la rau-platnici pe plan national. Oferind servicii prompte si efective incercam sa intelegem nevoile fiecarui creditor si sa cautam continuu noi solutii pentru a creste procentul de reusite.




O societate de recuperare de creante lucreza pe baza de contract cu persoanele juridice si/sau fizice care pot demonstra cu inscrisuri ca au de recuperat o creanta de la un debitor. Sunt unele societati care percep o taxa de evaluare a cazului, prin care se estimeaza daca se poate sau nu recupera acel debit. Societatea noastra face aceasta evaluare gratis. Apoi, se percepe o taxa de administrare a cazului care difera de la societate la societate, iar aceasta taxa se achită anticipat la semnarea contractului. In fine, prin contractul încheiat se stabileste comisionul de succes pe care il va incasa societatea in cazul recuperării debitului.