OPERATOR DE TEREN

SC ELEGANTIA GAMBLING SRL

23-05-2012 | EXPIRA LA 25-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Atributiile principale constau in gasirea si deschiderea de noi puncte de lucru in scopul plasarii aparatelor de jocuri de noroc si desfasurarii activitatii de jocuri de noroc
-Mentinerea si dezvoltarea relatiilor comerciale, predominanta fiind activitatea de teren.
-Se asigura un mediu de lucru placut si profesionist, pachet salarial motivant si pe masura rezultatelor, autoturism si telefon de seviciu.


CERINTE

Posesor permis conducere cat. B


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant si pe masura rezultatelor


DESCRIEREA FIRMEI

Elegantia Gambling (firma cu capital integral polonez) este o companie ce activeaza in domeniul jocurilor de noroc . Compania noastra dezvolta o retea de puncte de lucru prin asocierea in participatiune (sau inchiriere) cu proprietarii de spatii cu profil de alimentatie publica (baruri, cluburi, restaurante etc). In aceste puncte de lucru amplasam "slot machines" (aparate electronice de jocuri cu castiguri) pa care le exploatam in parteneriat cu proprietarii salilor.
Echipa este una relativ tanara si dinamica, beneficiind insa atat de experienta investitorilor in acest domeniu cat si de cea locala a unora dintre cei mai buni specialisti in domeniu pe partea tehnica si operationala.