RECEPTIONER/A (NOUL LABORATOR SYNEVO TIMISOARA)

SC Medicover Rombel SRL

04-03-2007 | EXPIRA LA 10-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana angajata ca RECEPTIONER/A in cadrul laboratorului Synevo va gestiona activitatea de front-desk a laboratorului, va informa pacientii nostri cu privire la investigatiile oferite, la protocolul de recoltare a probelor biologice, la programul de lucru si la termenele de eliberare a rezultatelor. De asemenea, va avea atributii in ceea ce priveste casieria, arhiva de rezultate si activitatea de secretariat si va gestiona permanent sistemul de sondare a opiniei pacientilor vis-a vis de calitatea serviciilor oferite de catre laborator.


CERINTE

Candidatul /a la postul de RECEPTIONER/ A in cadrul laboratorului Synevo va fi o persoana entuziasta, motivata, cu abilitatea de a asimila si de a invata rapid un soft specializat pe activitatea de laborator, in acelasi timp cu placerea de a lucra pentru oameni, de a empatiza si de a reactiona rapid in functie de nevoi; persoana RECEPTIONER /A va avea capacitate de analiza situationala, va fi a persoana asertiva, pozitiva, zambitoare si calma.
Va fi absolvent de studii superioare ( o anumita afinitate cu domeniul medical ar fi un avantaj).
Va fi un bun utilizator al computerului;
Va cunoaste o limba straina.


BENEFICII OFERITE

O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca la care sa vii cu placere.


DESCRIEREA FIRMEI

Synevo - medical laboratory division of Medicover Group is the most important provider of laboratory test in Romania (3,6 million tests in 2006). At the moment, Synevo operates 10 laboratories in Bucharest, Cluj, Constanta, Iasi, Satu Mare, Suceava and Timisoara and employs 285 people. Confident in its ability to extend and diversify the line and variety of lab investigations ¿ including esoteric tests, Synevo consider the physician to be the most important partner. Together we improve the quality of medical act and the patient\'s health.